Hocam keşke sadece sayfayı alsalar.. Bu Piyasada nelerle karşılaştık adam zamanında msnden bana logger yolluyor resim gibi Diyorum arkadaş bu ne gülüp cevap bile vermiyor engelleyip gidiyor yesem tüm herşeyim onun olacak düşünün profilller/sayfalar/banka/paypal ..
Biriyle 2 ticaret yaptık küçük işler 30-40 liralık ilk ödeme aldım ticareti düşük diye . sonra 3. ticarette biraz samimi gibiyiz 200 liralık sayfaya dedi abi bu seferde ilk sen at sayfayı Ben ne bilim niyeti bozmuş

Gitti sayfa banada büyük bir ders bıraktı gitti..
Kesinlikle mesaj platformlarından yollanan resimlere direk tıklamayınız..
Sadece sayfanız değil bütün bilgileriniz gider adınıza başınızı çok ağrıtacak Yüklü ihaleler bırakır..
Uğuruğurcan kardeşim sanada çok çok geçmişolsun..
Eyw hocam millet bu işleri yaparken çok rahat yapıyor
Son günlerde forumda daha çok dolandırıcılıkla ilgili olayları okuyoruz. Gerçekten de bu adamların hangi ahlakla, hangi düşüceyle yaptıkları çok tartışmalı bir olay.Adam o kadar verdiği emeğin karşılığını almaya çalışırken imandan yoksun biri çıkıp dolandırıyor.
Siz iyisini yapmışsınız.Sayfanızı satarken Ekran görüntüsünü çekip yollayın derim. İnanmayanın keyfi bilir.

)
Başarılar...
Eyw hocam bundan sonra öyle yapacağım
Ugur bu yontem yeni duymusdum benden cok cok ıstedı bırısı bakayım dıye vermedım team sonradan ogrendım team kitliyorlar bı sekılde kıtlenıyor sen goremıyorsun sayfayı bırlestırıp yonetıcılık atıyor.
Çok dikkatli olmalıyız hocam yoksa herşey bir anda güm olabiliyor.