dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sol tarafta "geniş arama" kısmından arıyorsanız 5 milyon değil 10 milyonda çıkar. [Tam Arama] seçeneğini seçin anahtar kelime aracında. Bakın o zaman 10.000 altındaysa iş yapmaz o domain.

Ben mesela "hangi ülkenin" diye geniş aramada arattım 246.000 çıktı. Bu domainin .com u boşta ama alınmaz. Çünkü kimse "hangi ülkenin" diye aramaz. Tam aramaya yazdığınızda zaten <10 çıkacaktır arama sonucu.

Herkes şöyle arar "bmw hangi ülkenin" "samsung hangi ülkenin" gibi. Bu şekilde de geniş aramayı kapsadığı için rakam 246.000 çıkıyor.
harika bir bilgi. püf noktası için teşekkürler.

constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yabancı kelimelerde kafaya çıkmak sanıldığı gibi kolay değil. Önemli olan aranma hacminden çok kelimede ki rakibinize karşı nasıl tavır alacağınızdır. Bence domain için fazla kafa yormayın. Bende de ne domainler varda adamlar zamanında yerini yapmış sağlama almış sana sıra gelmiyor.

Kısaca hocam oyun sektörü lokasyonu neresi olursa olsun emek ve zaman isteyen bir iştir. Bence sen o kelimede çıkan siteleri farklı kelimelerde de ara ve ona göre bir yol haritası çiz aksi halde uğraştığınla kalırsın.
kesinikle haklısınız, sanıyorum vazgeçicem.