cgdsteam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende her kötü olayı devlete bağlayana suç buluyorum. Nedir kardeşim bu devlet düşmanlığı ayağımız taşa takılıp yere düşsek devletten biliyoruz. Onu Türkiye Cumhuriyeti Devleti eğittide beni a.b.d mi eğitti. Onları eksik eğiten devlet size extra bi ayrıcalıkmı gösterdiki siz çalma gereksinimi duymuyorsunuz onlar çalma gereksinimi duyuyor ? Yapmayın beyler biraz insaflı olun. Adamlar alışmış rahat paraya 1 ay çalışsam 1000 tl alıcam 2 kişi soysam 2 telefon gasp etsem yine aynı parayı kazanıcam mantığıyla gidiyorlar. Kolay para işlerine geliyor, sonra birisi çıksın desin DEVLET BİZE BAKMIYOR. Ağzıma çok şey geliyorda mübarek ramazan ayındayız...

İnsanın fikri neyse zikride o dur, o adamlara 3 000 tl maaş ver yine rahat duramaz aynı şeyi yaparlar.
Açıkçası size de hak vermiyor değilim. Ben de çok fakir büyüdüm varoşlarda büyüdüm, yeri geldi uyuşturucunun içindeydik yeri geldi illagal ortamlarda bulduk kendimizi ama bunlardan sıyrılıp kendini geliştirebilmek aklın ve mantığın yolunu izlemektir.
Kararsızım, mahkeme esnasında düşüncem değişebilir. Ama yine de o asgari ücrete insan sömüren kapitalistlerin devlete verdikleri haraç sayesinde ceza yemedikleri böyle fakir kıyıda köşede kalmışların 10-15 yıl ceza yemeleri bana mantıklı gelmiyor.