emrefba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben gasp edenlerden çok onların bu duruma düşmesine sebep olanlarda ve gerekli eğitimi, maddi desteği sağlamayan devlette suç buluyorum, bu temeldeki sorun çözülmediği sürece bu gibi gençlerin cezaevine gidip hayatlarının baharını çürütmeleri hiç bir anlam ifade etmeyecek çıktıklarında bu sefer mafyalaşmak suretiyle bu işlere devam edecekler diye düşünüyorum belki bu beraat onlara bir ışık yakar diye düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum ?
Bende her kötü olayı devlete bağlayana suç buluyorum. Nedir kardeşim bu devlet düşmanlığı ayağımız taşa takılıp yere düşsek devletten biliyoruz. Onu Türkiye Cumhuriyeti Devleti eğittide beni a.b.d mi eğitti. Onları eksik eğiten devlet size extra bi ayrıcalıkmı gösterdiki siz çalma gereksinimi duymuyorsunuz onlar çalma gereksinimi duyuyor ? Yapmayın beyler biraz insaflı olun. Adamlar alışmış rahat paraya 1 ay çalışsam 1000 tl alıcam 2 kişi soysam 2 telefon gasp etsem yine aynı parayı kazanıcam mantığıyla gidiyorlar. Kolay para işlerine geliyor, sonra birisi çıksın desin DEVLET BİZE BAKMIYOR. Ağzıma çok şey geliyorda mübarek ramazan ayındayız...

İnsanın fikri neyse zikride o dur, o adamlara 3 000 tl maaş ver yine rahat duramaz aynı şeyi yaparlar.