WebWon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar;

Webmaster tools'a girdiğimde aşağıdaki mesajı gördüm

Siteyi taradığımda sonuç şu şekilde

Virustotal'de taradığımda bir problem görünmüyor.

Google webmaster tools

Arama yaptım fakat bir çözüm ile karşılaşamadım.

İlk defa böyle bir uyarı aldım. Sitemin sıralamadan düşmesini istemiyorum. Dün gelmiş mesaj. Şu ana kadar etkilenmedi fakat her an sıralamadan düşebilir diye düşünüyorum.

Ne anlama geliyor bu nasıl temizleyebilirim bilgisi olan var ise yardımcı olabilir midir ? Aynı zamanda google adsense yayını yapıyorum. Ona da bir etkisi olur mu acaba ?

Teşekkür ederim.
şu an için uyarılar geliyor tepkilere göre bunu google otomatik yapacak yavaş yavaş..yani hacklink ne kadar tespit edebileceğine bakıyor..birkaç ay sonra hacklinkleri devre dışı bırakacaktır google..

yapamazmı yapar..yeterki sinyalleri iyi alsın google..buda kullanıcı geri dönüşü ile olacaktır..

yakında mail olarak şöyle bir dış link tespit edilmiştir diye birşeyler gelirse hiç şaşırmam...onay verirsin yada vermezsin..buda webmaster tools ile yapacaklar..zaten yeniledir dahada yenileyecekler..kullanıcıyı bunu kullanmaya mecbur bırakacaklardır..sebep ise google ile ilgili verileri burdan görmek için..

spam engelmi hayır tabiki..amaç burda hacklink ile gelen haksız rekabeti önlemektir..

birde ayrıca hacklink yapılan site yada koyulan siteye bir ceza geleceğini sanmıyorum...sadece değersiz olacaktır google gözünde..buda zaten bence yeterli olacaktır..böylece hacklink yapmak için sebep kalmaz..