Hosthink adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
OVH'nin bu indirimi yapmasının amacı, son zamanda yaşanan kesintiler ve hack olayının üzerini kapatmaktır. Özür amaçları olsaydı, mevcut sunucu fiyatlarında güncellemeye giderlerdi.
Özür dilerken zarar etmelerini beklemek komik olurdu, 200-300 sunucudan bahsetmiyoruz. Sonuçta mevcut sunucusunu iptal ettirip indirimli fiyattan sunucu alacak bir ton insan olacak, ovh bunu biliyor. Ayrıca hat limitlerininde yükseltildiğini unutmamak lazım daha ne yapsınlar ne verimerkezleri var zırt pırt kesinti yaşayan sonrada bir açıklama bile yapmayan

Ovh indirimli fiyatlar, hat limitlerinin yükseltilmesi ve firewall-datacenter tarafına yaptığı 3 milyon euro yatırım ve bu yatırımı kullanıcılarından fahiş fiyat istemeden sunacak olmasıyla benim taktirimi kazanmıştır.