Telefonum garantide, kardeşimin telefonunu kullanıyorum. Telefonda rehber bile kayıtlı değil. Eskiden tartıştığım bir kıza benim telefonumdan motor sesi yollanmış. Ben motorun üzerindeydim ama ses kaydı atmam imkansız scooter olsa neyse. kızın numarası sim rehberinde kayıtlı. yanlışlıkla aramam için menü > rehber > seçenekler > sim adres defteri > adı > göster > ara yapılması lazım.

ne olduğuna anlam veremedim.

ablası aradı diyor ki " hayır yani neden motor sesi gönderiyorsun nasıl bir fantazidir bu "

TÜRKÇE ÇEVİRİSİ

Geçen motorla denize gittik. (honda 600rr'dı galiba, üstünde telefon kullanmam imkansız süraat yapıyorduk) Plaja vardık, birkaç saat sonra motoru aldık çıktık, telefonu da plajda arkadaşın çantasına bıraktım. 20dk sonra plaja geri geldik. arkadaş dedi ki "abi telefonun çaldı bir kız aradı ben de sen yoksun diye abim yok deyip kapattım" dedi. sonra telefonu elime aldım, kız tekrar aradı konuştuk. BANA MOTOR SESİ YOLLAMIŞSIN DEDİ. karşılıklı gülüştük tabi

Telefonda ne mms var ne tl, arkadaş yolladı desem o da yollayamaz

not : rehberin kayıtlı olduğu telefon olaydan önce garantiye verilmişti. şu anki telefonda kişi kayıtlı değil.