SuskuN42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkür ederim Allah razı olsun hocam.
Ne demek hocam. Bu arada şöyle bir özel mesaj aldım, arkadaşın nickini paylaşmıyorum buraya yazmamış konuyu baltalamamak için büyük ihtimalle kendisine forum içinde de saygım sonsuzdur. Yine de cevabımı görmeniz için paylaşıyorum.

Alıntı
" 1500 Kredi = 19,26 TL, o fiyata size 4 x 2500 = 10000 kredi sunabiliyoruz. "
çok iyi, ancak bu sistemde emeği geçen, binlerce lira sunucu ücreti ödeyen site yöneticilerine ayıp olmaz mı?
Incubus adlı üyeden alıntı:

Haksız değilsiniz hocam; ancak onlar için ayıp olacağını düşünmüyorum. Sonuçta krediyi hackleyerek kazanmıyorum, hesap açıp gmail, youtube izleme, abone olma yoluyla kazanıyorum. Sonuçta sistemlerindeki asıl olay bunun yapılması. Ben sadece kendi hakkımla kazandığım kredileri satıyorum. Onlar zarar etmiyor bundan aksine kar ediyorlar kazanılan 10 kredinin 9unu harcayabildiğimiz için sistemde. Yani benim hakkımla kazandığım krediler her şekilde onlara kar sağlıyor. Yanılıyor muyum?
Kısaca ben kendi kazandığım ancak harcamayacağım krediyi satıyorum, yasal olduğunu söylemiyorum tabi ki. Yine de kredinin kazanılıyor olması bile harcarken komisyon koyan addmefast ya da benzeri organik hit, youtube vb. işlerle uğraşan sistemlerde kazanç demektir.

Satışlarımız sürüyor..