Herhangi bir sıkıntı olmaz, o size gelen uyarı google ön bellek sistemine gösterilen reklamlardır.
Tek yapmanız gereken size ait siteleri ilgili kısma yazmak. Hani olur bir gün yeni bir site açar da yetkilendirmeyi unutursunuz diye google böyle bir uyarıda bulunuyor.