Merhaba,

Ben bildiklerimi paylaştım. Eğer ekledim linkleri detaylandıracak olursam bu süreç uzar gider. Ben sizi çok iyi anladım. Orada naçizane bildiklerimi paylaştığım bir platform oluşturdum. Ben test yaptığım tekniklerimi zaten paylaşmışım. Demişim ki kullanıcıyı sitede tutacak bilgiler paylaşın. Kaliteli backlink kaynaklarına sahip olun. Kaliteli backlink kaynaklarını webmaster olan her birey bilir. Bunu da paylaşmadığım için bu yorumu hak ediyorsa o konu diyecek bir şeyim yok. Link olayına gelecek olursak. Kimseye yapmadığım bir uygulamayı size yaparsam haksızlık olur.

Saygılar.

üstad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
damla hanım yanlış anlıyosunuz beni benim size burda anlatmak istediğim gönderdiğim yorumu, yani eleştiriyi onaylayın diye mecburi bir söz halinde söylemedim yani siz başka siteden tanıtım yazısı ekliyodunuz bende dedimki tanıtım yazısı istemiyorum sadece yorumda küçük bir link verdim o yorumu onaylarsanız siteniz içinde güncel olur bu şekilde yardımlaşabiliriz dedim bunda yanlış anlyacak veya benim müdahale ettiğim bir husus yokki ? tabiki size kalmış yorumu onaylayıp onaylamamak sizin siteniz sonuçta ben ne karışırım.

2. Bir konu sizin konunuzda anlattığınız yani o içerikte verdiğiniz bilgi ve anlatmak istediğinizle kullanıcının beklediği cevaplar uyuşmuyor. kullanıcı sitesini yükseltmek için bilgi ararken siz ona başka sitelerin hangi teknikler uyguladığını anlatıyosunuz sizce bu ne kadar mantıklı ? sonuçta bu kişi sizden birşeyler öğrenmek için o içeriğe geliyor.