üstad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuya tekrar ne yazıyım anlayamadım yorumda yazdıgım şiddet unsuru veya küçük düşürücü bir sözüm olmadıki sadece sitem ettim sonuçta doğru hedefler peşinde koşmamız gerekli bildiklerinizi ve denediklerinizi bizimle paylaşırsanız asıl destek bu olur unutmadan yazdığım yorumu onaylamamışsınız?
Merhaba,

Şiddet içeriyor demedim, küçük düşürüyor da demedim. Siz biliyorsanız açarsınız bir blog yazarsınız. Benim bildiklerim ya da paylaşmak istediklerim bu kadar. Konuyu anlamak istediğiniz gibi okuyup anlıyorsunuz. Şimdi burası r10 platformu konu tartışma konusu değil o nedenle yorum kısmı benim sitemle alakalı bir olay, onaylanıp onaylanmayacağına ben karar veririm.

Yorumunuz;

''slm damlakaraman hanım sizin burda anlattığınızı pek anlamadım neden derseniz bu yazıda siteyi nasıl yükseltmeyi anlatacağınızı görmek ve okumak istiyordum ama sizin anlattığınız herkezin yaptığı değişik, site yükseltme yöntemleri ki demek istediğiniz tam anlamıyla siteyi nasıl çıkartırım veya yükseltmeyi anlatmıyor öncelikle siz ne gibi testler yaptınız yaptığınız çalışmaları paylaşın bildikleriniz gizli kalmasın neler yapıp hangi ataklarda bulundunuz sitenize ? nasıl backlınk aldınız ve hangi sayfalarınıza aldınız bunları anlatırsanız daha iyi olur başkalarının yaptığını bize anlatsanızda bir önemi yok anlıyomusunuz? Mesala benim bir film izleme sitem var ve ben bunu nasıl çıkartırım bu konuda bana fikirler veriniz.''

Ben bloğumda ki yazılar dışında extra bilgileri seo danışmanlığı hizmeti altında sağlıyorum.

Saygılar.