vatanbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son versiyona uyarmı acaba ? bide türkçe krakter sorunu yoktur umarım ?
Muaddib adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ,

Linke tıkladım ama sayfa bir süre bekledikten sonra hata veriyor ve açılmıyor , linkte sorun var sanırım. Kontrol ederseniz sevinirim , şablonlara ihtiyacım var da

Teşekkürler.
sistemmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
linkte sorun yok gayet çalısıyor başka tarayıcıda dene bu arada paylaşım için teşekkürler..
Türkçe krakter sorunu var gördüğüm kadarıyla birkaçtanesini buraya ekledim

Kurulum> E posta şablonları

{$company_name} ?�in ?ifre S?f?rlama Talebi

Kredi Kart? Ge�erlilik S�reniz Yak?nda Sona Erecek.
volkans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hata veriyor bu tablo malesef

SQL sorgusu:

Rar!ϐs �t �:�?*����}5��B3 tblemailtemplates.sql���x���ս��C�e:�M&�O�����IU5��K�u��7� �)#�d��3-T���]�y_.�/����v���n�=��IM���D@�  �2�uWr���2A @��)�B?����	*D�D@������v g�Ϟ��k@j���6��~`�z�����k?O?G�����n�CC��g��b둜�����@��+����? W��+}��k����o��}X7� ����=�~�����:=��h�����vF�R�*�4^��k�X�}}�����^ߓo���v��|�5M}ѿ��}�m[gk{Sѻ�~�O7�_{kg{���mu�E����.��n���`�z~&��� <$�S ���koj�5755wo�x<\�ͱ��������c~�:��ש��nԙQ#�;Q��mMݍ���vvu�G����mC������[���O�����7ϐ����k������Ɖ��?��7p@�&{���V-��u�80��`��6vÏ?o�����j��k�K^�u<~o���0�����Tݨ��7_�1�����6���� ����y�Y���~/�ws��n��o����j��˒�W7��ڶ����(��m��cUx�� 5�pZ����>��-}���� �}unEn���_r����6n߷����2��ǻoscϩ��7�_���>������?�����$�r|���>A�`[_g��������T������f�há�� �9�����&�2,5��Ҹ0I`�OO ��'���[�hg�y���Ⱦ9�>t����s�-����>r�o����[%����ˇ��K��7_G��{8�s?8~�@*����R��\��}οT,�k��4N^2h�L7�d�>y���=��4/�ϊ��}ߔ�?ƫ�������>����g9߆Z�{/������^oo���5�p��[...]

MySQL çıktısı: 

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Rar!' at line 1
benim verdiğimmi ?
NOXServers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanırım tablolarda sorun var ?
ozaman taboyu generalci yapın konu sahibinin verdiklerini atın.

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Yükleme yaparken mevcut tabloyu silip tekrar deneyin sorun devam ederse

berke@anksoft.net mail atmanız yeterlı olacaktır size özel olarak destek sağlarım.