Bu konuyu açarken bana ilham veren üyemiz ve KHaN nickli üyemizede konuyu düzenlediği için Teşekkürü bir borç biliyorum.
Arkadaşlar düğünlerde kameramanlık yapıyorum ve bu platform üzerinden soruları olan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum. Birçok kez düğün çekimi yaptım ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda düğünü olan veya yakını evlenen arkadaşlar bilgi almak için benden yardım talep edebilirler. Sizlere bir mesaj kadar uzaktayım.
Düğünler, insanların hayatındaki en önemli anlardan birisidir ve o anı çeken bir kamera olduğu içinde çok şanslıyız.
Düğün ve Nişan
1.İlk dansta kameraya eşinizle birlikte sık sık bakıp mutluluğunuzu simgelerseniz iyi olur.
2.Takısını taktıktan sonra gidenler olabiliyor o yüzden takıdan önce kamerana masaları çekmesini rica edersiniz.Takı töreninde insanlar takısını takarken kameranın açısını kapatabiliyor bu nedenle sadece takı töreni için başka biride çekebilir(başka açıdan) ya da birine kimin ne taktığı yazdıralabilirsiniz.
3.Düğünde oynarken sık sık terleyecek ve sık sık susama ihtiyacı duyacaksınız, şimdi bunu biliyoruz zaten diyenleriniz olacak ama o zaman o anın heyecanından bu önlem unutulabiliyor ona göre önleminizi alırsınız.
4.Düğünde kameraya çekilmesini istediğiniz insanları kameramana gösterirseniz ya da işaret ederseniz ileride kaseti izlerken sevdiklerinizi daha çok görürsünüz.
5.Düğünün sonunda kameraya el sallayıp bide mutluluk mesajını kameraya söylerseniz düğün kasetinizde önemli bir anınız olmuş olur.