sen kose yazisini paylasmssin bende o kisinin yazdiklarina yorum attim. hadi ben cikip konuyu acan arkadas fenerli zaten sacmaliyorsunuz kendinize gelin tarzi birsey yazsam tamam ama ben senle alakali birsey yazmadim. ama bu konuda hic yorum dahi yok direkt gelip bana sariyorsunuz. 2si arasinda ki farki gormuyorsaniz ne diyim ben daha. haklisiniz ben yaptim sikeyi.
Hayır lütfen öncelikle sen şunun farkına var. Sen ve senin gibi düşünenler "hakim" gibi yargılama yapıyor. Neye göre siz bu şekilde konuşuyorsunuz "bir yetkinliğiniz, uzmanlığınız veya konuya dair sonuca etki edecek bir konumda çalışmışlığınız mı var ki bu yorumları yapıyorsunuz?" diyorum kimse cevap vermiyor.
Ve hala aynı yargıç uslübu ile konuşmanı sürdürüyorsun. Başka başlıklar altında da defalarca yazdım hiçbiriniz çıkıp da cevap vermedi bu vesile ile sorumu tekrar edeyim, cevap verin. Bilgilendirin yetkinliğiniz ile.
Soru gayet basit ve açık sana da yöneltiyorum madem bu kadar hukuk uzmanısınız ve hak adalet peşindesiniz.
Senin hakkında yolsuzluk ve rüşvet konusunda bir kovuşturma başlatıldı ve suçlandığın konuya istinaden hukuki mercilerin elindeki bilgiler basına servis edilerek seni haksız göstermeye çalıştılar veyahut seni itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Adını ne koyarsan koy hiç önemli değil. Soru şu; daha başlamamış bir davanın bile dokümanları basına sızdırılıyorsa bu hukuki midir? Bu dokümanlar neticesinde kendini bilmez bir takım kişiler senin hakkında "********, satılmış, bilmem ne yaptığımın adamı, vs. vs." ve daha beter küfürler ediyorsa bu doğru mudur? O dokümanlar servis edildikten sonra ve delil olarak bahsi geçen dokümanlar da bir yerden sonra çürütülüp belli bir dayanağa dayanmadığı ispatlandığı halde ve işlediğin suça istinaden hiçbir şekilde elle tutulur delil yok iken. Yapmış olduğun yolsuzluğun ya da almış olduğun rüşvetin hiçbir kaydı yok iken seni suçlamamız ve sana küfür etmemiz normal midir? Bu rüşvet ya da yolsuzluk işinde kendi kendine mi rüşvet verdin? Kendi kendine mi yolsuzluk yaptın? Neden başka kimse yok ortada? Bir cebinden alıp, öteki cebine mi rüşvet parasını koydun?
Mantıklı cevabını bekliyorum.