Arkadaşım madem normal bir haber başlığı ile bunu belirtiyorsun. O vakit hareketlerin neden tutarlı değil?
Şu mesajını sana hatırlatırım. Ben de bir köşe yazısını yorumsuz şekilde paylaşmışım. Ama senin yaptığın yorum ortada. Ayrıca bütün başlıklardan da göreceğin üzere Trabzonspor'lusun bir konu açıyorsun ama senden evvel, Trabzonspor'lulardan evvel GS 'li tipler başlığa zıplıyor. Bu da demektir ki ya sizin açtığınız başlıklarda bir sorun var, ya da her başlıktan nemalanmaya kalkan kişilerde bir sorun var. Lütfen sen seçimini söyler misin?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:42:52 -->-> Daha önceki mesaj 17:33:06 --
Ayrıca orada belirtmişsin "ergen gibi - rep veriyorsun" diye

İnsan gibi - rep hakkımı kullandığım için adı ergenlik oluyorsa, bana - rep verenlerin küfürlü ifadelerini ne şekilde değerlendireceksin bir de bunun için cevap rica edeyim senden? - Rep vermek bana verilmiş bir hak ise bunu kullandım diye suçlu mu oldum?
sen kose yazisini paylasmssin bende o kisinin yazdiklarina yorum attim. hadi ben cikip konuyu acan arkadas fenerli zaten sacmaliyorsunuz kendinize gelin tarzi birsey yazsam tamam ama ben senle alakali birsey yazmadim. ama bu konuda hic yorum dahi yok direkt gelip bana sariyorsunuz. 2si arasinda ki farki gormuyorsaniz ne diyim ben daha. haklisiniz ben yaptim sikeyi.