expetus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saygı değer arkadaşım...Tbm yükseltmek başarı değil bence,görüntüleme sayısı düşükken tbm kolay yükseliyor,günde 10 k reklam gösterimi alıpta tbm si 0,30 olan hiç kimse görmedim göremedim şimdiye kadar.Ayrıca liveleak üzerinden yüklenen videolar ilerde büyük çoğunluğu telif vermektedir.

Yeni yola çıkmış arkadaşımıza moral vermek amacıyla yorum yapacağınız yerine,çalışmaya gayret etmesini ilerde kazançlarının çok daha artacağını belirtmeniz gerekirken(öylede olmayabilir) " bir tanıdığı tarafından tıklatılma" olayına değiniyorsunuz.Öyle de olabilir olmayada bilir,şahsen ben inanmıyorum öyle olduğuna ama insanların moralini bozarak bir yere gelinmez orası kesin.

Ben ilk kanalımı açtığımda tbm yoktu en az 1 hafta...Bu arkadaş her ne yaptıysa birkaç gün içersinde yapmış,ben yapamamıştım.Bana göre gayet başarılı,yolu açık olsun.(Yine söylüyorum reklam gösterim sayısı düşük olupta tbm'nin yüksek olması marifet değil)
Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için. Ben 4 tane video ekledim. Telif hakkı olmayacak hatta ikisi kendi çektiğim video zıpkın avı ve bebeğin dansı. Videoları yükledikten sonra Facebookta paylaştım. Şimdi yeni ilgi çekecek videolar arıyorum. Ama bu telif hakkı olayı kötü oluyor.