Sayfo To kısmına bakarsan nedemek istediğimi anlarsın.
Hem 8 görüntüleme var 1 tık Sayfa to 12.50 de hemde tbm 0,20
Benim şahsi düşüncem Niche çalışması yapılıp bir tanıdığı tarafından reklama tıklanması sonucu ortaya çıkan bir görüntüdür.
Sevgili arkadaşım ayrıca o tbm görmek istiyorsan söylediğim bir kaç videoyu at test amaçlı. Etiketlerinide gir. Tbm 5-6 yı görmek hiçte zor değil. Önemli olan tek tık değil sürekli olması.
Örnek:
Konunun orjinalide burdadır.
https://www.r10.net/youtube/1085210-y...post1067592274
Saygı değer arkadaşım...Tbm yükseltmek başarı değil bence,görüntüleme sayısı düşükken tbm kolay yükseliyor,günde 10 k reklam gösterimi alıpta tbm si 0,30 olan hiç kimse görmedim göremedim şimdiye kadar.Ayrıca liveleak üzerinden yüklenen videolar ilerde büyük çoğunluğu telif vermektedir.
Yeni yola çıkmış arkadaşımıza moral vermek amacıyla yorum yapacağınız yerine,çalışmaya gayret etmesini ilerde kazançlarının çok daha artacağını belirtmeniz gerekirken(öylede olmayabilir) " bir tanıdığı tarafından tıklatılma" olayına değiniyorsunuz.Öyle de olabilir olmayada bilir,şahsen ben inanmıyorum öyle olduğuna ama insanların moralini bozarak bir yere gelinmez orası kesin.
Ben ilk kanalımı açtığımda tbm yoktu en az 1 hafta...Bu arkadaş her ne yaptıysa birkaç gün içersinde yapmış,ben yapamamıştım.Bana göre gayet başarılı,yolu açık olsun.(Yine söylüyorum reklam gösterim sayısı düşük olupta tbm'nin yüksek olması marifet değil)