misli artık iyice cırkını çıkardı adamlara 7 temmuzda para çekim verdim halen yok diyorumki hesabı kapatın para var olmaz ozaman paramı atıp kapatın süreç halen işliyor diyorlar kısacası misli bitmiştir şunuda diyim iddada yapıyordum ona rağmen durum bu şimdi nesine hesabı açtım şimdilik bir sıkıntı yok ve burdada kupon yapıyorum bakalım nereye kadar gidecek. sakın adamlar haklı falan gibi yorum yapmayın adam benim paramı 1 bekletip ondan para kazanıyor kısacası onlarada yarıyordu bu faaliyet ve bu sebeple baştan beri izin verdiler ama artık bitleri kanlandı nakit sıkıntıları yok bizede gerek yok.
misliyle ve nesineyle uzun zamandır çalışmıyorum en güzeli tuttur.com tavsiye ederim aynı sorunlarıda ben yaşadım misliden veya nesinede ödeme isteğinde bulunduktan bi hafta sonra aradım neden yatırmıyosunuz parayı diye siz daha önce hiç oyun oynamamışsınız dediler komedi gibi tuttur.com ilk baş bi kesinti yapıyor bi

gibi bi mebla ama karşı taraftan siz para çekme talebinde bulunduğunuzda anında hesabınıza geçiyor hatta gece bile hesabıma geçmiştir para bi çok kez