EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dediğim gibi, vps şart.
3-4 Ortak birleşip sağlam bir vps alınsa bir filmi indirmek 20 dk sürmez.Upload ise daha kolay ayrıca herkez aynı bilgisayardan işlem yapacağı için raporlar hazırlanabilir.Karışıklık olmaz.
Hocam elimde 2 vps var biri linux müşterilerimin ve benim sitelerimin barındığı vps. diğeri ise bazı çalışmalarımı içinde yaptığım windows vps fakat neredeyse hiçbir firma vds lerde down ve up izni vermez. hem vds lerde ekran kartı olmadığından dolayı çok ağır olur. bunun yerine 4 kişi birleşip bir birinden haberdar şekilde günde kişi başı 4 film eklerse günde 12 film eder full özgün bir sitenin 3 ay içinde 150 k hiti geçeceğinin garantisini verebilirim. Ayrıca şuan film sitesi için bir projem daha var onuda başarabilirsem 3 ayda sitenin hitinin 200-250k yı geçeceğinin garantisini veririm. şuan 250k hitli film sitelerinin reklam fiyatlarını öğrenmek isteyen varsa r10 reklam alım satımına baksın... ayrıca film indirmek int hızı çok düşün olan biri bile max. 20 dk. bunu programda çevirip reklam eklemek 10 dk ve upload etmek 20 dk. toplam 50 DK 1 film. 4 tane 200 dk eder. çokmu zahmetli sizce? ev,iş, okul hayatında çok yoğun biri için zahmetli yorucu ve zaman ayırıcı bir iş olabilir fakat int. başında sürekli oyun oynayan yada int. üzerinden sürekli para kazanmanın yollarını arayan kişiler için çok iyi bence...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:39:53 -->-> Daha önceki mesaj 09:34:54 --

muhammed649 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çoğu zaman internetin başindayim fakat internetim yavaş
hocam kendi film arşiviniz yoksa indirmek + editleyip + up etmek çok zamanınızı alabilir. günde 4 film ekleyebilme imkanınız varsa tabiyki bize katılabilirsiniz. fakat 4 film ekleyemen vaktim ve int. hızım yetmez derseniz de siz bilirsiniz. Ayrıca pazar günki iftar yemeğindede bunu konuşabiliriz.