Bir kişiye yeniden ücretsiz wp bot yazıyorum. Kuralım şöyle katılanlar;
1. örnek : no0ne - kuraya katılmak istiyorum.
2.
3.
.
.

diye isimlerini yazacaklar ilk 20 kişi kuraya sokulacaktır. Son katılım 13.45 24.07.2013 bu saatten sonra liste kapanacaktır. Katılmak isteyenler "kuraya katılmak istiyorum" yazsın. Liste 10 kişiden daha az olursa, kura yapılmayacak ve bot yazılmayacaktır. Bot sadedir. Aşırı uç özellik beklemeyin. Çekiliş bittikten sonra o gün içinde teslim etmeye çalışacağım botu. Aksi bir durum olursa benim için en geç bu hafta içinde yazacağım. Değerli arkadaşlarım kura çekilecek site kuracek.sitekutusu.com dur. Sonuç jpeg olarak burada tarafımca paylaşılacaktır. Kazananı çok geçmeden, bilgisayar başına geçince yine buradan açıklayacağım teşekkür ederim.

Not : Yazılan botu başkalarına satmak ve paylaşmak amacıyla kullanmanız yasaktır. Çünkü kul hakkı diyorum; paylaşılmasını ve satılmasını istemiyorum aksi halde kodlarımı gizlemek zorunda kalırım. Teşekkürler.

Not : Sunucunuzda kaynaklanan hatalardan mesul değilim. Bot kendi sunucumda bizzat test edilip denenerek çalışır halde teslim edilir. Botun çalışabilmesi için Allow URL Fopen fonksiyonu sunucunuzda aktif olması gerekmektedir.

Not : ***** istekler kabul edilmemektedir. Lütfen teklif etmeyiniz. Wordpress haber botu yazılır sadece.

Bu şartların herbirini kabul ediyorsanız lütfen çekilişe katılın. Çekilişi iptal etmek ve botu geçerli sebeplerden dolayı yazmama hakkım saklıdır.