Merhaba değerli r10 üyesi arkadaşlarım, abilerim ve kardeşlerim...

Uzun zamandır film sitesi sektöründe ilerliyorum. kendime ait bir film sitesi açtım lisanslı tema, eklentiler, bot, backlink çalışmaları vs. epeyi para döktüm fakat hiçbir etkisi olmadı.

Şimdi aradığım sıfırdan bir film sitesi açtım eklentileri, temaları herşeyi tam olarak kurdum. ortak olacağım kişininde fikirlerini ön planda tutarak sitenin geliştirilmesi gereken yerleri düzenliyeceğim. Fakat başka sitelerden kopyala yapıştır değilde mevcut film arşivini ya da internetten indireceği filmleri vk sitesine upload edip siteye ekliyebilecek 3 ortak ariyorum. Bir birinden haberdar ekip halinde siteyi büyütüp iyi yerlere çıkaracağımızdan eminim. Maddi giderlerin %90'ını karşılayabilirim. Sitenin tüm gelirleri ben ve 3 kişi daha olmak üzere 4 eşit parçaya bölünecektir.

Peki Maddiyatı karşılıyorum diye ben birşey yapmiyacakmıyım tabiykide kendimde arşivimdeki filmlerin önüne site ismini ekliyerek upload edip siteye ekliyeceğim. ayrıca film fragmanlarına reklam ekleyip youtube upload edeceğim. ilerleyen zamanlarda link çalışmaları yapacağım sitenin herhangi bir sorunu güncellemesi vs. ile ilgileneceğim. Eminim ortağım olacak kişilerden daha fazla çalışacağım. Amacım küçük kazanıp tek yiyeceğime büyük kazanalım başka arkadaşlarla birlikte yiyelim.

+18 yaş, günde min. 2 saatini internette film sitesiyle ilgilenerek geçirecek, filmcilik sektöründen anlayan ve en önemlisi dürüst ve saygılı arkadaşlar bana pm atabilir.