MusaitYerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çelişki değilde ucu açık demek daha mantıklı sanırım. dediğiniz gibi kişi/ler o sitenin mudavimi olmuştur, her gun giriyordur. misal ben, iki haber sitesinden başka siteye bakma ihtiyaci duymuyorum. ama şunu sormamız lazım; mudavimi olmayanların timelinesine nasıl gireceğiz? bu etkileşimi nasıl kuracağız insanlarla? sanırım bunu düşünmemiz lazım. Ki r10da ki arkadaşların bir çoğunun blogu var. bu bloglar timelinelera nasıl girecek?
Acikcasi fikrimi soylemek gerekirse, ben bir siteye abone olmam icin benim tabiri caizse "bammm" seklinde, digger sitelerden ayiran bir ozelligi olmasi gerekiyor. Ornek verecek olursak bu site icin konusayim, yukaridaki navigasyonu actigimda, kategoriler kismina geldigimde, bana birden fazla alt kategorisi olan apayri dunyalar sunuyor, ben bir kategoriye girdigimde, artik benim icin bu site sadece aradiklarimin oldugu, tabiri caizse anasayfasina girdigimde sadece ilgimi ceken konularin oldugu bir site haline donusuyor. sanki baska bhicbirsey yok o sitede ve sadece benim istediklerim var gibi bir sayfa yapisi oluyor. sagdan soldan, ben android bakarken, dunku futbol maclarinin videolarini sag sidebarda vb. gostermiyor. Beni ornegin meste eden kismi bu.

kimisi arkaplanin beyazligina hasta olur, kimisi klasik sliderlardan farkli bir anasayfa oldugu icin sever, kimisi yazilarin fontuna hasta olur vb.

kisacasi, her kullanicin tabiri caizse"benim icin en onemlisi bu ve sizde bu var" diyebilecegi bir yapi olmasi sitede en onemli etken.