Emre43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
interrail düşünebilirsiniz
Güzel fikir bir araştırayım bakalım.

emrefba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tatiliniz ne zaman başlıyor tarih olarak ?
Bayram'dan sonra.

tvsinema adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk önce marmarise git kal 2 hafta, o bütçe yeter, orada birileriyle tanışırsın zaten eğlenirsin, sonraki iki hafta akyakaya git, marmarise 45 dk . 2 haftada orada kafa dinlersin
2 Hafta sabit bir yer'de tek başıma kalırsam sıkılırım diye düşünüyorum.

corpixx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek başına tatil yapılmaz yanında sana eşlik edecek muhabbet edecek bir arkadaş olmadıktan sonra tatil sıkıcı ve boş olur.
En azından arkadaş çevresi yapmakta zorlanan biriyseniz hiç tek çıkmayın.
Cana yakın biriyim, Allah'a bin şükür karizmam'da çevrem'de var. Ama arkadaşlar ile gitmek istemiyorum. Çevrem'deki kişilerin çoğu affedersiniz ama yiyici. Amacım kafa dinlemek iken onlar ile uğraşıp onları beslemek istemiyorum. O yüzden ya kız arkadaşımla yada tek gitmek daha mantıklı..

AcreBaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen sene tek başıma 1 hafta kaldım.Gittim oraya ilk gün sıkıcıydı.Diğer günler sürekli bir şey buluyordum.Akşamları sahilde kendimle sohbet ediyordum.4. ve 5. günler tek gördükleri için birer bayan gelmişlerdi yanıma.Oturduk biraz sohbet ettik ve benim canım sıkıldı.Kalktım gittim başka tarafa.Tek oturdum düşündüm falan derken gayet iyiydi bence..Biraz sıkıntı oluyordu klüplere girerken o kadar.Zaten kapıda duran birisiyle rahatça girebilirsin sende.
İlk hafta büyük bir ihtimal ile bende sıkılmam. Ama tatil uzun olduğu için sonraki haftalar sıkılırım. O yüzden amacım ilk haftalar eğlenmek, gezmek yada başka şeyler ile uğraşmak. Son hafta'da kendimle kalıp dinlenmek.