Yeni açtığım bir film sitem var, siteye çalışma yaptırana kadar ( tanıtım-blog-seo danışmanlığı vs ) kurulu düzende devam etmesi taraftarıyım..Çalışma yaptırmayı 2. - 3. ayında düşünüyorum ( en azından filmler birikmiş olur )
sitede bot var ve etiket kısmını kendim giriyorum çoğu zaman, bottan direkt ekle değil tek tek düzenleyerek giriyorum gerekli yerleri.
açılalı 2. gün oldu, bugün sayfa görüntüleme sayısı şuan 125, hit 43..
İndex alma hızı 4 dakika, içeriği çektiğim sitenin kelime olarak bazen hemen arkasında bazen ise önünde oluyorum.Eklediğim filmler 1. sayfa ve 4. sayfada yer aldı ( takip ettiklerim )
Hitlerin çoğuda belirli filmlerden geliyor.
Filmleri eklerken yeni çıkanları direkt yayınlıyorum, eski filmleri zamana yayarak ( her 40 dkda bir film ). bunun bir zararı/yararı var mıdır ? Varsa ne ?
sitenin hitleri en azından biraz oturana kadar ve bazı işlerim var onlar bitene kadar açıklama kısımlarını botla çekecem.Sonrasında her filme özgün açıklama.
Kısaca,
Yeni düşen filmleri büyük siteler ekledikten hemen sonra
Eski filmleri ise zamana yayarak bir gece boyunca ekleme yapıyorum..
Eğer bu konuda doğru şeyi yapıyorsam, her gün düzenli bir şekilde 2-3 saat ayırarak siteyi doldurabilirim.30 dk zamanlasam günde 48 film eder..Bir günde 48 film ve 48* min 5-10 etiket google amcayı kızdırır mı ?
Sormak İstediklerim:
Bu şekilde devam etmeli miyim ?
Siteye çalışmayı ne zaman yaptırmalıyım ? Ve ne olmalı ?
Tanıtım yazısı ve linki ne zaman almalıyım ? ( Bu konuda filmlerin birikmesi taraftarıyım, en azından gelen kullanıcı filmde birşeyler bulsun )