Ben xperia z kullaniyorum, samsung cogu modelini kullandim. Bundan once de note 2 kullaniyordum.

Ikisi arasinda karar veremiyorsan xperia z derim. Sony guncelleme yayinlama konusunda samsungdan daha iyi. Telefonun kalitesi gayet iyi. Note 2 kilif ile kullanmama ragmen gumus kisimlarda ufak da olsa soyulmalar oluyor. Ekran hep cebimde olmasina ragmen kolayca cizildi, ama xperia t ve simdi de xperia z kullaniyorum boyle bir soyulma cizilme vs ile karsilasmadim. Kullanilan malzeme gercekten sony adina yakisir sekilde.

Su gecirmiyor, toz gecirmiyor, ekran kalitesi cok iyi ve batarya kullanimi da cok iyi. Fotograf cekmek icin alinabilecek en iyi telefon bence. Telefonla yuklu gelen uygulamalar gercekten cok iyi. Ozellikle walkman app tek gecerim. Play storedaki bir cok muzik uygulamasindan cok daha saglam. Begenmedigim tek kotu yani ses kalitesi. Sesin yuksek oldugu bir yerde video cekerseniz ses cok kotu cikiyor kayitta. Kullanilan mikrofondan mi bilemem ama bugune kadar htc one ve iphone disinda ses kalitesi daha iyi telefon goremedim. Bu sorunu da halletseler super olacak
Son olarak ps3 controller usb kablo ile telefona baglayip oyun oynayabiliyorsun. Cinden 2 dolara cevirici kablo aldim, telefona ps3 controller taktim ve simdi destekleyen oyunlari bu sekilde ps3 controller ile oynayabiliyorum. Bir de hdmi ile tvye bagladin mi tamamdir