hezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstüne alınan kim ?Sen küçük çocukların yanında küfür hakaret edince onlara siz üstüne alınmayın size küfretmedim diye mi karşılık veriyorsun ? Zaten onları bana söylesen o lafları yutturmasını da iyi bilirdim sana dert etme sen? Sana diyorum ki konuşucaksan adam gibi konuş ha bari beceremiyorsun beş dk rol yap o da yeter. Fazlasını beklememek lazım senden.

saygısız herif bari karşındakine saygın yok dine en azından şu mubarek günde saygın olsun. Cami ne alaka ağzından çıkanı kulağın duysun önce.

Ben ne zaman redhack i savundum be adam ? Al bir idrak yeteneği olmayan insan tipi daha. Merak etme siz menfaat uğruna yalanmayı iyi bilirsiniz bana o konularda söz düşmez. İnsan bilgili olduğu konularda konuşur neticede.
küçük çocukların yanında neden hakaret edeyim ki ?
bu kadar ciddi bir konuda sen neden küçük çocukları yanında tutuyorsun ki ?
hepsini de geçtim pkk terrorist dhkpc redkek = it kopuk gayet uyumlu bir eşleşme bunu ufaklarında bilmesi sorun çıkarmayacaktır.

sabahtan beri sana kişisel olarak hakaret kötü birşeyler söylememeye çalışıyorum fakat gerdikçe geriyorsun.Ben sana bu adamlar cani diyorum , belkide askerde olan bir yakının bunlar yüzünden şehit edilip kendi sitelerinde bir TC askeri öldürüldü diye yazacaklar diyorum , sen bana hala saçma sapan konulardan bahsediyorsun.

Yedirme konusuna gelince , Cami sözümdeki inceliği anlaman gerekirdi.