JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş sen kendini nasıl birşey zannediyorsun böyle yahu ? bana kendini anlamadığından bahseden sen bir gıdım bile olsa savunduğun grubun ne *** yediğini bilmiyorsun ,

ben ki bu itleri

coldhackers
cmg-team
dahasıda var dallandırmayayım
zamanlarından biliyorum.

Pkk destekçileridir kendileri , dhkpc ve dağ örgütlerinin internet alemdeki sanal yüzleridir.Ortalık karıştırma propaganda yapma devlet işlerini karıştırma insanları kendi kurdukları ve yaptıkları belgeler ile kandırıp yönlendirme kısacası bu adamlar TERRORİST !

ben suçluyum evet çünkü bu adamları tam anlamı ile tanımayan birine çok sert çıkışlar yaptım , keza hep yapıyorum bu adamları savunanları görünce.

o kadar çok içine batmışken pisliğin sırf bu itleri bir şekilde ortaya çıkarmak için sen kalkıp bana anlayıştan bağnazlıktan bahsediyorsun.

Benim Mehmetçiğime sıkan bu it kopukları destekleyenleri anlayamıyorum evet anlayışsız biriyim bağnaz biriyim.
Yok yok kardan adam olur senden olmaz. Bak samimi söylüyorum hani biraz daha aklın olsa gerizekalı olucakmışsın az kalmış. Be adam küfrünü git başka yerde et anlaman mı kıt senin ? Küçük kardeşim kuzenim yanımda nasıl insansın sen . Bana hala kalkmış redhack diyorsun başların redine de hackine de sana küfretme edepli ol saygılı konuş tutumunu değiştir diye yarım saattir kırk söz ettim halen anlamadın. Mübarek günde deli ettin adamı bas git şurdan.