Sende okuduğunu idrak edememe gibi bir problem var zira onca şey yazmama rağmen bu kadar ezbere konuşmanın başka bir izahı mümkün değil.
Ben sana hangi mesajımda redhack a olan sonsuz minnetimden bahsettim be adam ? Halen kalkmış bana onları savunduğumu söylüyorsun. Sana az önce de bahsettiğim gibi her insanın doğruları ve yanlışları vardır. Redhack'in de yanlışları kadar doğruları olduğuna ve yaptıkları bazı eylemlerin iyi sonuçlar getirdiğine inanıyorum. Bir kaç önemli yolsuzluk ispatlamaları buna örnektir.
Neyse konuyu dağıtmadan tekrar edeyim. K kalma anlayasın diye bu kadar uzun ve basit yazıyorum. Hani benimkisi de bir umut işte belki anlar hesabı. Seninde bu kadar tartışmamın sebebi bu aktivist grubun yaptıkları değil senin hitap şeklin ve millete yerli yersiz hakaret etmendir.
arkadaş sen kendini nasıl birşey zannediyorsun böyle yahu ? bana kendini anlamadığından bahseden sen bir gıdım bile olsa savunduğun grubun ne *** yediğini bilmiyorsun ,
ben ki bu itleri
coldhackers
cmg-team
dahasıda var dallandırmayayım
zamanlarından biliyorum.
Pkk destekçileridir kendileri , dhkpc ve dağ örgütlerinin internet alemdeki sanal yüzleridir.Ortalık karıştırma propaganda yapma devlet işlerini karıştırma insanları kendi kurdukları ve yaptıkları belgeler ile kandırıp yönlendirme kısacası bu adamlar TERRORİST !
ben suçluyum evet çünkü bu adamları tam anlamı ile tanımayan birine çok sert çıkışlar yaptım , keza hep yapıyorum bu adamları savunanları görünce.
o kadar çok içine batmışken pisliğin sırf bu itleri bir şekilde ortaya çıkarmak için sen kalkıp bana anlayıştan bağnazlıktan bahsediyorsun.
Benim Mehmetçiğime sıkan bu it kopukları destekleyenleri anlayamıyorum evet anlayışsız biriyim bağnaz biriyim.