Onu yazmamdaki amaç ulu orta o şekilde hakaret etmendi . Yok hani varsa bir sebep bilelim eyw. diyelim. Fakat senin o bahsettiğin forum kuralları var ya hani hakaret etmeyi de yasaklıyor . Millete tanımadığın yaşı sıfatını bilmediğin hayatında görmediğin kişilerle konuşurken önce saygılı olmayı öğren daha sonra yine senin o uymadığın bilmediğin forum kurallarını hatırlatırsın.
ben bir konuda birine birşey yazmadan düşünürüm ya da biraz araştırırım senin gibi göbekten milletin suni avukatlığına savunup yazıp çizmem.
ilgili twitter adresinden sayıp sövmediğin adam kalmış mı hükümetten ? ya da redkekin ortam gerici mesajlarını paylaşman vs hakkında yeterli olmuştu zaten.tekrar diyorum sana kimsenin avukatlığını yapma sen destekliyorsundur ben desteklemiyorum , bunun içinde kimseye hesap vermem.