Hala burayı söylüyorsunuz hocam, ilk uyarı geldikten sonra konuştuğumuz yere reklemın taşındığı bölümdeki konuşmaları ise kopylamadan, o reklamla ilgili tartışmalara yoğunlaşıyorsunuz.

1- Sizin sorunllu dediğiniz reklam sitenin dışına taşan 160*600 reklamdı, onu site içine koymamı söylemiştiniz.

Aşağıdaki konuşma bunun kanıtıdır:

Ve tüm istediklerinizi yapıp sayfayı aşağıdaki hale getirdikten sonra aramızda şu konuşma geçmedi mi?

Reklamlar sizin söylediğiniz yerleşimdedir. Uyarı gelen sayfa birebir olarak istediğiniz gibi düzenlenmiştir. TAKINTI yaptığınız 160*600 reklamın site dışında olmasıda zaten ilk uyarıda DÜZENLENmiştir. Tüm istediklerinizi yapmama rağmen tekrar uyarılınca çok şaşırdığınızı söylemediniz mi?

Tekrar üstüna basarak söylüyorum 160*600 reklamın bulunduğu sizce sorunlu olan yer site dışında olmasıydı. Ve o ilk uyarıda DÜZELTİLDİ. Bu düzenlenmiş olmasına rağmen ve sizin istediğiniz şekilde olduğu halde nasıl oluyorda o reklamı öne sürüyorsunuz.

Arkadaşlar Sedat arkadaş anlamamazlıktan gelip bunu kullansada bahsettiği reklam ilk uyarıdan ÖNCE onun olmaz dediği yerdedir. Uyarılan sayfa orası değildir evet ben bunu kendisine kopyaladığı konuşmalarda söyledim. Ama istediğini yaptım ve reklam onun söylediği yere ilk uyarıda konuldu.

Takdir sizindir. Sabredip okuyanlara teşekkürler.