14. Mayıs 2013 günü iş tarafımca alındı.

Daha sonra reklam düzenlemesine başladık ve düzenlemeleri bitirdik. Bu arada site sahibini, sitesinde bulunan bir reklamı kaldırması konusunda uyardım. Bu reklamın site için sıkıntı çıkaracağını peşin olarak söyledim. Müşteride bana ''o reklamın biriminin en çok tık aldığını'' söyledi.

14. Mayıs 2013 tarihinden sonra da sürekli sorduğu sorulara bıkmadan cevap verdim. cevap tarihleri alttadır.

Daha sonra müşteri, ihlal olduğu ile ilgili bir mesaj attı bana ve sitesine bakmamı istedi. Bende siteye baktım kendide bana örnek bir link verdi ve adsense yetkililerin örnek sayfa olarak gösterdiğini söyledi. Bende reklam düzenlemesinden dolayı herhangi bir sıkıntı olmadığını düşündüm ve bende bunun üzerine örnek vermiş oldukları sayfadaki reklamları, kaldırmasını istedim.

daha sonra itraz etmesi için kendisine bir yazı hazırlayıp verdim ve itraz formunu gönderdi bizde sunucu beklemeye başladık.
Müşterinin adsense tarafından aldığı cevap,
Alıntı
[16:55:43] Murat YILMAZ: Sizi daha önce sitenizdeki bir politika ihlali konusunda bilgilendirmiş ve sizden 3 iş günü içinde değişiklik yapmanızı rica etmiştik. Sitenizi incelediğimizde önceki ihlalin düzeltilmediğini tespit ettik veya başka bir ihlal bulduk. Bu nedenle, sitenize reklam sunumunu devre dışı bıraktık
Bu oldu. Yani, örnek vermiş oldukları sayfada bulunan tüm reklamları kaldırmasını istemiştik zaten resimde de göründüğü gibi sayfa içinde sadace sağ side barda reklam vardı. Burada bizim yaptığımız reklam düzeni ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok sıkıntı burada, site sahibinin ''benim en çok kazandığım reklam birimi 160x600'' reklam birimini, daha önce uyardık ve kaldırmadığı için olmuştur. Buyurun, 160x600 reklam birimi için kaç kez konuştuk;

Defalarca uyardık, başında da söyledik. Sonuç budur.