Uzun süredir R10 ile ilgilenemiyorduk.
Tekrardan sizlere hizmet vermeye başladık.

Birde Müşteri Yorumlarına Bakalım
kerwan21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emre gerçektende işinin ehli, bilgili verilen işi zamanından önce yapan 7/24 ulaşılabilir bir arkadaş, benim wordpress sitelerimde her türlü editleme, kod, tema düzenleme hata giderme gibi işlerini kendisine veririm. Ben memnunum sizde memnun kalacağınızdan eminim.
orlondo_123 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress işi yaptırıldı. Gerçekten profesyonel bir arkadaş. Aldığı işi kendi sitesi gibi özen göstererek yapıyor.
mekansizimben adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
worpress işlem yaptırıldı gayet başarılı ve ilgili bir arkadaş
JeSuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 , 5 lafını yapmıyan nadir bilgili kısılerden. ıcınden cıkılmıycak ıslerımı halleder kendısı
Smail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşi teslim etti çok iyi bir çalışma oldu söz verdigi gibi işini yaptı tavsiye ederim
MakaleServisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba.

Magazin içerikli sitem için wordpress tema yapıldı. Temanın tüm Css ve Html kodlamasını ayrıca Wordpress'e entegresini yine Emre gerçekleştirdi.

Siteyi konuştuğumuz gibi zamanında teslim etti ve son rütuşlar (isteklerim) için halen desteğe devam ediyor sağolsun.

İşini özenle ve severek yapan güvenilir bir arkadaşımız. Wordpress işlerinizi hiç düşünmeden gözünüz kapalı verebilirsiniz. Ben Emre ile çalışmaktan gayet memnunum. İleride farklı işlerde de çalışmayı planlıyorum.

Tekrar teşekkürler Emre.
Acrol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok hızlı ve kaliteli iş yapıyor. ödemesini eft ile gönderdim. elinize sağlık. sürekli çalışacağız...
Robotnike adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emre'yle bir css/kesim entegrasyon işinde beraber çalıştık. Kendisine teşekkür ediyoruz.
Arkem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendisi genç vede temiz bir kardeşim r10 vasıtası ile tanıştım işini hakkını vererek yapan birisidir kesinlikle öneririm ilk işimi Profosyonel bir şekilde tamamladı Ellerine sağlık bundan sonraki tüm css ve tema işlerimde ilk tercihimdir.

kesinlikle +++
anakra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema düzenleme yaptırıldı.

Arkadaş gerçekten bu işi biliyor. Aldığı parayı da sonuna kadar hak ediyor.

Hayırlı işler dilerim.
yirmidokuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emre belkide en kötü anımda hiçbir ücret talep etmeden önce işiniz hallolsunda gerisi Allah kerim felsefesiyle karşıma çıktı kendisine çok teşekkür ediyorum. gözünüz kapalı çalışabilirsiniz
Astrakhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 bizler için bir aile ve ekmek kapısı, dosthane bir ortamda birbirimizi kırmadan kandırmadan iş yapmak bilgi paylaşmak güzel, bu güzelliğe katkı sağlayan arkadaşlarımızda biri emre kendisine emeği için dürüstlüğü için teşekkür ediyorum.
Başarılar ve mutlu yıllar dilerim.