Merhaba,

Firefox üzerinde ücretsiz olarak kullanılan imacros yazılımı için bazı scriptler hazırladım ve hazırlamaya devam ediyorum. Bu scriptleri kendi takipçilerimi arttırmakta kullanıyorum. Takip edeni takip ederim mantığı ile takipçilerimi arttırıyorum. Scriptleri bitirmek üzereyim.

Buradan Satışını yapmayı düşünüyorum.
Talepleri merak ettiğim için bu şekilde scripti kimler kaç paraya satın alır merak ediyorum.
Ücret belirlememde yardımcı olursanız sevinirim.

Makul bir ücret karşılığında kaç kişi almak isteyecektir.?
Bu duruma göre scripti tamamlayıp satışa geçmeyi düşünüyorum.

Varsa görüşlerinizi alabilirim.
Ekleyebileceğim özellikleri ekleyebilirim.

Scriptin özellikleri aşağıdaki gibidir.Bu scriptler tamamen tarayıcı üzerinde çalışmakta sanki siz tıklıyormuşsunuz gibi işlem yapmaktadır ve script çalışırken siz başka bir işlem yapabilirsiniz. Sistem herhangi bir api vs. kullanmamaktadır. Sadece Firefox tarayıcı ve imacros eklentisi ile çalışmaktadır.

Alıntı
Twitter Takip ve Yönetim Scriptleri

Takip Et / Takip Bırak

1.TTde bulunana bir konuya(#hastag) twit atan istediğiniz sayıda kişinin listesini çıkartabilirsiniz.

2.İstediğini konuda arama yaparak o konuda twit atan istediğiniz sayıda kişinin listesini çıkartabilirsiniz.

3.İstediğiniz bir kullanıcının takipçilerinin veya takip ettiklerinin listesini çıkartabilirsiniz.

4.Elinizdeki listeler ile belirlediğiniz sayıda kişiyi takip edebilirsiniz.
*Bu takip sırasında bu kişilerden daha önce takip ettiğiniz kişiler varsa ve sizi takip etmiyorlarsa takibi bırakmış olacaksınız.
*Daha önceden takip edip sizi takip eden kişiler takipten çıkartılmayacaktır.
*Takip işlemi tek tek kişilerin profili açılarak tamamen manuel olarak yapılmaktadır. Api vs. kullanılmamaktadır.

5.Sizi takip etmeyen kişileri takibi bırakabilirsiniz.

6.Tüm takip ettiklerinizi takip etmeyi bırakabilirsiniz.

7.Gelişmiş Liste çıkartma özelliği
*veritabanından kullanıcı listelerini silmediğiniz taktirde yeni topladığınız kullanıcılar daha önce veritabanında varsa toplanmayacaktır.
*Bu sayede daha önce takip edip - takibi bıraktığınız kişileri tekrar tekrar takip etmeyeceksiniz.

/*Hazırlanıyor..

Twit at / Twit Topla

1.TTde bulunana bir konuya(#hastag) atılan bütün twitleri toplayarak bir veritabanına kaydedebilirsiniz.

2.İstediğini konuda arama yaparak o konuda atılan twitleri toplayarak bir veritabanına kaydedebilirsiniz.

3.İstediğiniz bir kullanıcının attığı twitleri toplayarak bir veritabanına kaydedebilirsiniz.

4.Veritabanınızdaki twitleri istediğiniz zaman aralıklarında otomatik olarak atılmasını sağlayabilirsiniz.

5.Topladığınız kullanıcı listelerine otomatik mention gönderebilirsiniz.

Fav. Ekle

1.TTde bulunana bir konuya(#hastag) atılan twitleri otomatik olarak favorilerinize ekleyebilirsiniz.

2.İstediğini konuda arama yaparak o konuda atılan twitleri otomatik olarak favorilerinize ekleyebilirsiniz.

DM gönder - Özel Mesaj Gönder.
Belirlediğiniz kişilere veya tüm takipçilerinize dm gönderebilirsiniz.