Konu
Flippa konusunda uzman aranıyor. (Komisyonlu satış)
21-07-2013, 22:35:41
BroDomain
Flippa konusunda daha önce satış deneyimi olan, bu deneyimlerini gözlemleyebileceğim bir ortak arıyorum. Kısaca bahsedeyim. Bir sitem var ve satmak istiyorum. Özellikle webmasterlar arasında oldukça bilinen popüler bir sitedir. Daha önce benzeri bir siteyi (neredeyse her webmaster bilir) yine komisyoncu bir arkadaşla birlikte 7k $'a sattım, bu satış da
yaklaşı
k aynı seviyede olacaktır diye tahmin ediyorum.
Ne istiyorum?
Mümkün olduğunca satıştaki hiçbir detaya karışmak istemiyorum. İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyorum, uygun bir satış konusu oluşturmada yardım edebilirim.
Satış esnasında oluşacak flippa üyeliği, ön plana çıkarma gibi tüm masraflar komisyoncuya ait olacaktır. Vereceğiniz fiyatta bunu da (bana da göstererek) hesaba katacaksınız.
r10'da yaklaşık benim kadar itrade sayısı olmalı, karşılıklı güven duymak zorundayız. Şu mübarek günlerde ve nakite sıkışmışken dilimin yanması isteyeceğim en son şey.
Talip olan arkadaşlar iletişime geçsinler, içimin rahat ettiği bir arkadaşla daha detaylı görüşürüz. Siteyi gösteririm, ortalama bir fiyat belirleriz, (masraflar dahil) komisyonun ne kadar olacağını konuşur anlaşırız ve derhal satışa başlarız. Herkese olumlu dönüş yapmak zorunda değilim unutmayınız.
Not:
Site çok hitli bol indexli bir site değildir, bir proje sitesidir. PR ve Alexa değerleri oldukça iyidir, proje sitesi olması dolayısıyla "geleceği" düşünülerek satış hazırlanacaktır. Zaten yabancı webmasterlar bu konulara bizlerden çok daha fazla değer veriyorlar.
Pm'lerinizi bekliyorum.