mre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her sey normal bi bizim baskanin soyledigi terbiyesizlik degil mi ? adamin suratina bunu soylediyse gerekli cevabi verse idi ya yuzune arkasindan neyin lafini yapiyorlar. Haciosmanoglu TFF kongresinde de okadar laf soyledi cikip kimse cevap verdi mi? Verebildimi degil verdi mi? verebildimi demek yakisiksiz ama kimse cevap vermedi kabul ettiler soylenenleri

ayrica koskoca fenerbahce klubu neden baska bir klup baskani tarafindan vekaleten savunulsun ki? bu da mi normal ?

Biz ülke futboluna hizmet eden adamlar olarak buraya geliyorsak ve ülke futbolu için önemli karar alacak, başkan seçeceksek Fenerbahçe Başkanı da buraya gelecek

Bana bir kisi bu kelimelerin yanlis oldugunu soyleyebilir mi ?

hakkinda sayfalarca iddianame tape bulunan kisileri bas taci yaparken insanlarin arkasindan degil yuzune konusan kisiler terbiyesiz evet. O baskan degil mi bosuna k.cinizi yormayin ben ne dersem o olur diyen veya aracini gazetelerin uzerine suren? Tff kurulunda asker kacagi olan birisi fenerbahce klubu baskanligi nasil yapabiliyor dediginde bi cevap cikti mi? Siz bunu kabul edebiliyormusunuz? Yanlislar karsisinda duracaksak hepsine esit olacagiz bunu yapacak yaklasimlarda bulunamiyorsunuz asla. Ayrica haberi yapan hurriyetin kimlere hizmet ettigini herkes biliyor. Fanatik'in mansetlerini kimse unutmadi. daha objektif kaynaklarda yazsinlar. bu sekilde bir baslikla konuyu acanla ayni seviyede objektif hurriyet zaten.

Bu arada soyledikleri yakisiksizdir ama soyledigi kisilerden daha masumdur.
Yahu arkadaş Sadri'de aylarca konuştu kaç kez umursandınız? Aziz Yıldırım hapisten çıktı çıkalı hiç bir yerde demeç verdi mi ki kendi kendinize gelin güvey oluyor, dayılanıyorsunuz? Kim kaale aldı sizlerin demeçlerinizi? Yapılan basın açıklamaları tamamen kulüp adına olmuştur, bireysel değil.

Gelme zorunluluğu yok kimsenin oraya. Beşiktaş as başkanı ile katıldı, niye sesiniz çıkmadı? Kanunda birine vekalet vermek diye bir kavram varsa eğer, adam vekaletini verir. Nerede nasıl konuşacağını bilmeyen kendi aklınca dayılanma ile Aziz Yıldırım 'ın hakkından geleceğini düşünen bir zat anca toplum nezninde dışlanır, hoş görülmez. Fenerbahçe kulübü çok güzel bir mesaj vermiştir, anlayana. Sizin Hacıosmanoğlu'da bunu anladı ve tabiri caiz ise kudurdu. Verilen mesaj; "Sizin kulüpler birliğiniz beni ilgilendirmiyor, başkan olarak kimi seçerseniz seçin. Kayserispor 'un beğendiği her kişi benim de olurumu almıştır. Benim kuyumu kazmakla bir yere varamazsınız. Zararlı da siz çıkarsınız" şeklinde son derece net bir mesaj verildi bence.

Kulüpler birliğini kuran Aziz Yıldırım'dır. Sizin gibi takımlara Aziz Yıldırım para kazandırmıştır. Yok "kulüpler birliğinden çıkarız" falan diye tehditleri kim takar? Allah aşkına çıkınsana şu kulüpler birliğinden. Eğer siz çıkmıyorsanız, bizi kulüpler birliğinden ve havuzdan çıkartın hadi Kim takar Trabzon'u ya da diğer takımların maçlarını? Lig TV 'ye söyleyin de çıkarsın Fenerbahçe'yi havuzdan.

Şike yapılırken yanlarında mıydın arkadaş? Kendin diyorsun "iddianame". Senin gibi zihniyetler de damgalama peşinde. Ben de sizin yüzünüze konuşayım o vakit, patavatsız başkanınız gibi ağzıma gelen her hakir ve küfürlü ifadeyi kurayım. Yetmediği yerde "öldürmekle" tehdit edeyim (sizin başkan gibi), marifet buysa. Sana ne bizim kulüp işlerimizden? Kendi kulübünüzün derdi bitti de bizim kulüp mü size dert oldu? Sana ne askere gitmediğinden, sana ne kulüp başkanlığından? Başbakanın oğulları da asker kaçağı, çıkın meydanlara bağırın yiyorsa. Patavatsız başkanınızı kimse kaale almadığı için o sesini yükseltmekle bir şey elde edeceğini düşünüyor. Sadri'nin sesi çok çıkmadığı için şimdi taktik değiştirdiler.

Hürriyet kimlere hizmet ediyormuş? Fanatik kimlere hizmet ediyormuş? Aziz Yıldırım tutuklandığında, Aziz Yıldırım'ı itibarsızlaştırmak için basına hukuksal dökümanlar sızdırıldığında Hürriyet ile Fanatik manşetlerden verirken kime hizmet ediyordu acaba?

Yanlışlar karşısında duracaksan o zaman işine geldiğince hareket etmeyeceksin. 3 Temmuz 2011 'den sonra Aziz Yıldırım'ı itibarsızlaştırmak için sözde mahkeme delillerinin basına sızdırıldığında çıkacaktınız sokağa tepki gösterecektiniz. "Herkes suçu kesinleşene kadar suçsuzdur. İnsanları bu şekilde itibarsızlaştıramazsınız. Kanunen yasak bir şekilde mahkeme kaynaklarını basına sızdıramazsınız. Bunları kim sızdırıyorsa tez zamanda cezasını verin" diye sokağa döküleydiniz de şimdi konuşaydın "yanlışlar hakkında duracaksak" diye.

Haydi haydi boş laflarla vakit kaybetmeyin. Siz gidin Sivas'a balık gönderin kasa kasa. Çıkacaksanız çıkın kulüpler birliğinden. Yapabileceğiniz bir şey varsa yapın. Her türlü küfrü hakareti edeceksin, ondan sonra hala kalkıp Aziz diyeceksin.