Merhaba,
Son günlerde firmamızın gerçekten 8000 yayıncısı olup olmadığı,
Gerçekten kazandırıp kazandırmadığı konusunda aklında soru işareti olanları görüyoruz.

Bu arkadaşlara yardımcı olması amacıyla aşağıdaki bir kaç örnek belgeyi yayınlıyorum.

Hatta kıskanıp çekemeyip saçma sapan yorumlar yazanları görüyoruz.
( Bu kişiler forum moderatorleri tarafından iftira attıkları için banlandı )

Bunun Dışında Yoğun Ddos Salrısı Alıyorduk Sorf.org iş birliği ile o sorunu çözdük.

Geçenlerde maliyeden kontrole geldiler herşey düzgün olduğu için hayırlı işler deyip gittiler.
( sanırım çekemeyen biri şikayet etmiş ) ama anlımız ak olduğundan sorun yaşamadık.

Anlayacağınız düzgün çalışıyoruz. kazandırmaya ve kazanmaya çalışıyoruz.
Durmak yok yola devam.

Belgeler : Orjinal ekran görüntüleridir.

1 - 8000 Küsür Yayıncın Kanıtı
2 - Örnek Bayi Kazanç Sayfası 1 - 3 4 günde bir ödeme almış bir bayi
3 - Örnek Bayi Kazanç Sayfası 2 - yeni bir bayi facebook sağda reklam açmış
4 - Örnek Bayi Ödeme Dekontu - 1590 tl yatmış.
5 - Örnek Bayi Ödeme Dekontu - 2130 tl yatmış
6 - Bir bayi kendi isteği ile ekran görüntüsü paylaşmış. 57.000 lira ödeme almış

Bazı Bayi Yorumları :

Metehaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürekli çalıştığım bir firmadır , şuana kadar sorun yaşamadım.
Hayırlı işler Kemal bey.
Salihweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kemal'le uzun bi süre çalıştık, kazandık ve kazandırdık. Ödeme vs konusunda sıkıntı yaşamadık.
Mesafe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
+18 site sahipleri için gerçekten iyi bir gelir kaynağı olur. Bundan şüphem yok. Şu aralar adsense ile çok uğraşıyorum. İlerleyen zamanlarda boş vaktim olduğund kullanacğım bir sistem.
Efe_INCE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk ödememi aldım, bundan sonra inşallah uzun zamanlar çalışacağız
mert252 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ödeme limitine ulasmadan 1 satış yaptım odemem anında yapılmış tesekkur ederim
CagriEminoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu gün ilk ödememi aldım teşekkürler...
Celko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun zamandır çalışıyoruz haftada 5000 lira civarı alıyorum.Hayırlı işler dilerim.
FeNaa_63 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kemal abıyle bayagı calısmıslıgım var belkı 10.000 tl odeme aldım sağolsun çok yardımseverlık yapmıstır bana tekrar tşk ederım

not:herkes kazandıgı parayı yazmak zorunda değil aramızda gızlı kahramanlar çok var ama
RumbAa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kemal abi ile bende çalıştım telefonda vs de görüştüm kendisi iyi bir insandır. Yüksek miktarda ödemeler bende aldım, bu sistemle çalışan arkadaşlar demek ki kazanıyor ki çalışıyor yoksa neden çalışsın..
silverdog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kemal Bey gerçekten de bu sektörde çalışılabilecek son insanlardandır.Gereksiz eleştiri, gizli hayranlıktır
Dalga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürekli çalıştıgım bir firma
1500 TL ödeme aldım, teşekkürler.
RE0NA; adlı üyeden alıntı:
Kemal bey ile görüştüm bugün. Kendisinden bir miktar ödeme talep ettim ve zararımı karşıladı Allah razı olsun. Hatta hakkım olanın üstünü gönderdi kendisi.
Dalga ; adlı üyeden alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
"Medikalize" adlı firma ile sadece satış ortaklıgında değil ürün tedarik konusunda da calısıyoruz.
Radyo hatta bir zaman Flash TV de kendi ithal ürünlerinin reklamını cıkarıp baya yüklü bir ticaret yapmıştık.

Facebook reklam da açmaktayız arada sırada boş stogum oldugunda sırf zamanında doğru ticaretimiz oldu diyerekten Kemal beyin reklamlarınıda açmaktayım..

Dediğim gibi Medikalizenin Firma olduguna adım gibi eminim çünki tedarik ederken faturalı olarak bizim şirkete girişi yapılıyor ve faturalı olarak çıkışını yapıyorduk.

Telemarket sektöründe olanlar bilirki hiçbir radyo ve tv faturasız ürünü kabul etmez velhasıl konuya yazmamdaki sebep tamamen kazandırmıyor diye kemal beyin adını kirletmeniz oysa kendisi o kadat mütavazi bir kişiliktir ki zararınızı karşılayacagınıda beyan ediyor.
Ayrıca :

Ayın temmuzun 16 17 18 inde ddos saldırıları dolayısı ile kapalı kalan sistemimize reklam açmış olan kişilerin zararları tarafımızca ödemeler yapılarak telafi edildi.

Yeni başvular onaylandı.
Bakiyesi 100 tl ye ulaşan bayilerin ödemeleri yapıldı.
Ddos korumalı sunucuya geçildi.

Sistem hakkında bir sıkıntısı olan varsa, özel mesaj atsın hemen çözmeye çalışalım.

Bol kazançlar dilerim.