Cpanel üzerinde gelen yazılım...
Sorun burada konuyu müşteriye doğru anlatamamak. Adam diyor ki ben anlamıyorum shell vs. konulardan biri gelmiş sitemin yedeklerini paylaşıyor. Burada ne olduğundan bile haberi yok ve devamında benden özür dileyin diyor gayette haklı ben şahsen cpanel veya işletim sistemi açığından girilip para aldığım birisinin yedekleri çalınsa yerin dibine girerim sonuçta bir iş yapıyoruz ve karşılığını alıyoruz.
Son mesajında internetbilisim.net birşey yazmış cpaneli biz mi yazdık kardeşimde onun suçunu bize yüklüyorsun. Şikayetçi kişiyi bağlamayan bir cevap bu adam cpaneli bilmez hizmet aldığı yeri bilir. Buradaki şikayet yedeklerden çok konuşma tarzı ile ilgili farkındaysan. Diğer bir konu safe mode: on konusu evet her zaman on bunu herkes bilmelidir. Büyük firmalardan alınan hizmette on olduğu halde çalışmayan yazılım görmedim ben hiç. Konu burada firmayı suçlamak mı hayır? Öyle bir mesaj mı yazmışım hayır? Adam belki bilerek hosting aldı sunucudaki bir siteye ulaşmak için dediğim gibi sunucu sahibinin ruhu duymaz. İlk mesajı okumak gerek şikayetçi yedekten çok başka birşeyden dert yanıyor.