trhero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
göbek olayı mekik+beslenme ile alakalı

normal olarak yediklerinizi biraz azaltın şahsen ben ramazanıda kullanarak baya bi azalttım yemeklerimi tabaklarımı yarıya indirdim yediklerimi başta aç gibi kalkıodum masadan ama bi sure sonra bunye az yemeğede alışıyor sıkıntı omuyor yani
Mekikle göbek eritemezsiniz, tek yolu doğru beslenme
yeterli karbonhidrat ve protein az seviyede yağ ve mümkünse sıfır şeker

Bunun dışında ağırlık çalışacak arkadaşlara tavsiyem 3günde 1 çalışsınlar, diğer gün dinlenme ertesi gün kardiyo yapabilirler, Unutmayın kaslar çalışırken değil dinlenirken büyür.

Spor yaptığınız günler ağırlığınızın en az 2 katı protein alın (önerim: yörsan lor peyniri, yumurta beyazı, yulaf kepeği/ezmesi, tavuk, ton balığı, somon balığı, badem ve yer fıstığı max 50gr, sonunda berry olan tüm meyveler)

Aksam 8'den sonra şeker ve karbonhidrat almayın, meyve yemeyin öncesinde yiyin ki vücut depolamasın. Geç vakitte yemeniz gerekiyorsa en ideali light ton balığıdır.

Bu arada spor yaptıktan sonra ve ertesi gün yatmadan önce casein proteini almanız gerekir ki siz uyurken kaslarınız beslensin.

Bu arada karın kası için en iyi antreman mekik değil ağırlık kaldırmaktır, squat yapmaktır, side plank duruşu falandır, mekik sadece sizi yorar.

Sorusu olan sorabilir.