İnanın bazılarının yorumlarını hayretler icerisinede okuyorum.
Muhtemelende konuyu hiç okumkadan bahane üretmek adına yazmış, siz Timur bey sizin hesabınız ile alakası olmayan bir yapılandırma icin nasıl dem tutyorsunuz aklım dahi almıyor.
Sistem Centos 6 ve CPanel 'in bir eklentisi ile alakalı denmesine rağmen siz sisteminize 1 dosya atarak Centos 5 oldugunu görebilirdiniz. İlgili konunun ilk basınadada yazdım ilgili duruma arkadaş daha demeden saat icinde müdahele edildi ve sadece ilgili arkadasın dosyasında olmuş problem diğer kimsede en ufak bir veri kaybı olmamakla beraber konuya dahil bile değildir. Zaten ilgili listede kendileride yazmış ulaşamıyoruz alamıyoruz diye. Olusan buguda cPanel giderdi aynı saatinde yani arkadasın konuyu açmadan önce 10 15 gün civarı eskiden olusan bir durumdu.
Bunun haricinde bu ve diğer illegal konuların hepsi savcılıkta olup bu sebepten yorum yazmadan kaçınıyorum. Merak eden olursa yazsın pazartesi dosya nosunu alıp vereyim takip edersiniz oradanda.
Yok firmayı bitirir yok o olur yok bu olur. Nasılda kahin kesilmişsiniz anlayamadım. Örnek veriyorum İsimtescil gibi bir firma ResellerClub api sistemini hacklettiği zaman binlerce alan adı belli olup kullanıldı , bittimi ? Hayır. Yine aynı sekilde bir çok isim vermeyeceğim firmada hack vs. oldumu oldu bittimi bitmedi. Bu tarz seyler ne yazık ki işin bir parçası. Bu gün antivirüs mantığının çıkmasının sebebi. Bu gün cıkan virüsü antivirüs temizlemiyor o zaman a bunu temizlemedi deyip gibip firmadan PC 'me zarar verdi batacaksın diyebiliyormusunuz yada aksi.
İlgili durumu galyana getirmeyin bu konuda konu sahibi alakasız arkadaşlar emin olmadığınız şeyler için yanlış cümleler sarf etmeyin. Bahse aldıgınız firma adına yorumlarsa boş laflar için sıkıntı yaşayabilirsiniz. Derdiniz varsa siteniz varsa problem varsa
onur@internetbilisim.net ' e mail atarak birinci ağızdan durumu teyit edebilirsiniz.
İlgili konu sahibi arkadaştanda kusura bakmamasını durumun olusmasındaki durumu biz kontrol yada paneli + centos 'u biz üretmeyip kullandıgımız icin olusan sıkıntıdan ötürü affola. Onun haricindede bir ticket açarsanız firmamıza sevinirim.
Bu konu üzerindekide son mesajımdır bilginize problemi olan arkadaş varsa ticket yada e-mail ile dönüş sağlarsa yardımcı bizzat olabilirim.