Hocam buraya fikir danışmak öncelikle çok iyi,açık ve net şekilde yazabilmek
şurdan başlayayım,bende astım hastasıyım ancak astım hastasında öyle abartı birşey yok,benım başlangıc evresiydi ilaç ile falan geçti bile ancak arkadaşınızın ileriyse bile ilaçlarla etkisini çok düşürebilir,ileride de yaşına falan etki etmez
Evlilik konusuna gelince bende 23-24 yasındayım,benımde sevdıgım kız var 1 yaş kucuk benden,aileler daha tanısmadı ancak aileler evlenmeyecek,ben evlenecegım fikri var bende.yani anne evinde kalmayıp ekonomık ozgurlugunuz varsa,ayrı ev vs olacaksa ailelerin kaynasmasına bile gerek yok bence o kadar,ben de aynı yastayım sizle
ancaaaak ve ancak
evlenmekten yaştan çok daha büyük bir sorunumuz var,iş,maddiyat
maddiyat yeterli olmazsa inanın ne aile önemli,ne yaş.Sorun çok olur.Siz eşinize iyi bakarsanız,karşı tarafında ailesi sizi sever,SAYAR,Sizin annenizde maddi durumunuz arttıkca eşinizle mutlu başarılı şekilde ilerledıgınızı gördukce sever kaynaşır.
burada ilk iş kesinlikle evliliğe hazır olabilecek maddi durumu yakalamaktır.Önceki konunuzu da gormustum pc satıs dükkanı acsam mı vs vs planınız vardı,dükkanınız oturmadan,en az 7-8 ay düzenli gelir almaya başlamadan evlenmeyin.Özel sektör bu sonucta,bir ögretmenlik vs gibi az olsun,öz olsun diye birşey de yok
benim naçizane fikirlerim bunlardır,yaş,astım,aile vs inanın hicbiri sorun değil
Adam gibi işinizin başına geçip maddi durumunuzu düzeltirseniz,özgüveniniz de artar,ne annenize bakarsınız ne yaşına,ben alıyorum,eşime bakabiliyorum kime ne diyebilecek olmalısınız.
Hata vs olduysa Affola
Sevgiyle