DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hostinci hangi açığı kapatsın ? Açıkları kapatıncada niye benim sitemde bu sorun şu sorun şu dosya çalışmıyor diye ozaman kimse sızlanmayacak.
Neymiş joomla son sürüm kuracakmış pbp son sürüm istiyormuş safe mode off istiyormuş vs vs zaten sunucuda safe mode off yaptığın zaman en kral güvenlik yazımları kur ayarlamasını yap hepsi boş.

Kısacası çok güvenli bir sistem isteyen kişi hosting paylaşımlı hosting almayacak gidip vps sunucu kurup kendi güvenliğini kendisi sağlayacak.Kendisi sağlasa bile yine hackleneceği varsa hacklenir istediğiniz kadar bu konularda tartışın yazın çizin ama bu en doğal en hakiki gerçek.
Hacklenmeyecek SİTE Yok.
Kişi bakın nereden saldırı aldığını bile bilmiyor ki siteye shell atsalar dediğim gibi cpanel şifresini deneme yanılma yöntemi haricinde bulamazlar.
Yani ortada bir cpanel ve sunucu açığı var sen gelmişsin neler diyorsun.
Sen benim anlattığım şekilde şikayeti açan kişiye anlat bunu, hatanın kendisinde olduğunu kanıtla karşındaki insan sesini çıkaramayacak.
Fakat hata kendisinde olmadığı için bu konuya o yazıları yazdım.
Gerçekte böyle mi işler bu işler evet yazdıklarımın aynısıdır.
Onun haricinde oraya yazdığın müşteri eleştiri yazısıda muhattabım değil, kendi müşterilerine mail atarak kişisel düşünceni bildirip kendini tatmin edebilirsin, hiç böyleleri ile uğraşamam diyorsan o zaman en düşük hostingi piyasanın 3 katı fiyattan satıp ona göre hizmet vereceksin.