WebDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress, kendi sitesindeki bu sayfada domainlerde "Wordpress" kelimesinin değil de "wp" kısaltmasının kullanılmasını önerdiğini belirtiyor.
Şayet içerisinde kendi markalarının geçtiği bir domain ile yapılan proje, iyi bir ziyaretçi sayısını yakalarsa yasal yollar ile domaini alabilirler.
İrili ufaklı küçük projeler için hukiki yollara başvurmuyorlar, fakat wordpressmu.org gibi bir domain için yapabilirler.
İzinleri dışında bu tip sitelerden yayılan spam eklenti ve temalardan rahatsız oluyorlar.

İlgili domainin listede yer almamasının sebebi de budur.

Kısacası backorder yapmanızı önermem, zaten şu an bu domain için backorder saati de geçti ama açık artırmaya kalırsanız teklifinizi artırmamanızda fayda var.
Bu domaini Wordpress'e satamazsınız, onun dışında da açıkladığım durumdan dolayı bir ederi yok ne yazık ki.
hiç kimse bu domaine ciddi ciddi bir site yapmayı düşünmez zaten. ayrıca ben hiçbir domain için backorder da yapmıyorum. kendim almaya çalışıyorum. sahibi olduğum pr4 ve pr5 domainlerin hepsi kendi çalışmalarımdır. özellikle backlinklerinden faydalanmak ve wordpress ile ilgili sitelere yönlendirmek amaçlı kullanılabilirdi. bir nevi sitelere doping olurdu. regleme fiyatına aldığım için de, isterse google elimden alsın hiç problem olmazdı.

yine de yararıma bir düşünce geliştirip uyarmışsınız, teşekkür ederim.