astım hastası diye reddetmemiştir annen. Vardır içinde başka bir his..Allah başka dert vermesin. Saçma bir bahane.
Yalnız sana şunu söyleyeceğim kardeş. Erkekler evlenince her nedense, tıp bile daha bunun çaresini bulamadı, tabiri caiz ise anneci oluyor. Yani bekarken ailesine düşkün olmayan bir erkek bile her ne hikmetse evlendikten sonra eşini ikinci plana atacak derece ailesine düşkün oluyor. Bu inkar edilemez bir gerçek. Erkekler bunu fark etmez ancak kadınlar bunu çok net fark eder ve evli kadınların eşlerinden yana en büyük sıkıntısı maalesef ki budur.
Bu girişi neden yaptım
Şöyle ki; annen o kıza karşı önyargılı. Ve ilk izlenim asla değişmez. Değişmesi çok çok zordur ki bu kızın inanılmaz çabalamasına bağlı. Ki kız 20 li yaşlarda diyelim. Gençken çabalar bunu dert etmez ancak biriktirir sürekli. Sana yansıtmaz ama biriktirir. Emin ol her şeyin bir gün yeri gelir ve o birikimler sende patlar

En kötüsü bu. Kız yıpranır ve zamanla bunu ilişkinize daha net bi şekilde yansıtır.
Annenden vaz geçeceksen, annenin tesiri altında kalmayacağından eminsen, kızı annene ezdirmeyeceksen, kızı asimile etmeyeceksen, ailenden uzakta yaşayacaksan devam et. Aksi taktirde kız mutlu olmaz bence. Sen erkeksin. Seni hesaba katmadım.
Gelinle kaynana farklı bir boyutta yaşar. Erkekler anlamaz.