Merhaba arkadaşlar inanın şuan elim ayağım titriyor zor basıyorum tuşlara.Konu kilitlendiği için buradan açığa kavuşturmak için açtım konuyu lütfen başından sonuna kadar okuyunuz (aklında soru işareti kalanlar) Bazi ithamlarda bulunan arkadaşlarımız olmuş haklısınız piyasa kötü ancak ben tek tek size aldıklarımın faturasını aldıklarımı sizin gönderdiklerinizi belirteceğimi söylemiştim. Makinayı topladım (hatta birşeye ihtiyaç yok yazmıştım Bknz) herşey tamamlandı derken bir deneyeyim dedim formata başlayacaktım fatal error hatası aldım ve konuya bunu belirttim bknz bir arkadaşta yardımda bulunmak istemek için h.no istedi gönderdim tabi bunu görende birdaha birdaha istediğimi düşündü herşey tamam mesajımı gördükten sonra halbuki ondan sonra bu hata çıkınca anakart için ben şahısa pm attım dikkat ederseniz.Bknz Herneyse şimdi tek tek sistemin fotosunu tekrardan faturaları yayınlayacağım (önceden aldıkça yayınlamıştım Bknz.

Şimdi hakkımda birçok şey söylenmiş arkdaşlar 2007 yılından beri tek seferde 3 bin liralık olmak üzere pek çok alışveriş yapmış bir kişiyim. Öncelikle bunu belirteyim. Şimdi arkadaşlar alınan her şeyi tek tek sizlere sunuyorum.

150 lira (Masa için toplanan para) Arkadaşlar masanın parası halen hesabımda duruyor bir hafta sonu uşak a gidip bütün parçaları topladığımda oradan alıcam aldığımda zaten direkt sizlere gösterecektim. Şimdi inanmayanlar için önceden google banaz mobilya yazıp numaraya eriştim ve çıkan mobil numarayı aradım 1 ay oluyordur ister cebi ister işyerini nereyi ararsanız arayın bir arkadaş paşacıkta yeni çlen kişinin çocuklarına masa almak için size ulaştımı diyede sorun lütfen. Telefona banaz mobilya diye kaydetmiştim buyrun numarası :
546 871 57 59 siteyi bulabilirsem şuan bulamadım göstereceğim.

Klavye - Mouse - Yazıcı - Monitör - Kasa (Ram - Ekran kartı - Harddisk İçinde bios ekranından görünür) Hoparlör (Bunlar gerek direkt gönderenler gerekse para karşılığı alınanlar tarafından toplanan parçalar zaten fatura var.

Faturalar

Hatayı göremeyenler için buda karşılaştığım hata

Arkadaşlar zaten ben herşey tam olduğunda bana birçok insan ulaşıyordu tam olduğunu görmeden hesap numarası yada parça göndermek için ulaşıyordu ben ise birçok kişiye tam kardeşim saol gerek yok diye döndüm lütfen bunu yazdıklarım buraya belirtsin şu anakart işinide çözdüğümde banaza bir an önce gidip bunların fotosunuda çekip sizlere göstericem.