Ülker grubu cemaate yakınlığı ile bilinir ve sizin söylediğiniz nedenlerden dolayı sponsorluk yapılır.Sizinle aramızda geçen diyolog diğer başlıklar üzerinde değil.Bu demogojinizi bir yana bırakarak soruyorum ;
Ancak eğer Ateş Bakan'ın söylediği gibi bir pensilvanya eli varsa neden sponsorluk iptal edilmiyor veya tarafsız Ateş Bakan neden bu konuda bir eleştiri yazmıyor sizce ?
Hayat çıkar ilişkileri üzerine kurulmuştur @TheAllein. Çıkarların çatışması sebebi ile baba ve oğlu birbirine düşüyorsa, kurumlar ile belli toplulukların da sürekli bir merkez odaklı hareket edeceği anlamını yüklemeyin.
Özellikle kurumsallaşmasını tamamlamış kurumlar iş hayatında ve gündelik hayatlarında atacakları adımların bile hesabını tuttukları için bu kadar basite indirgemeyin yaşanılanları.
Bu konuya dair daha fazla diyalog içine girmeyeceğim, bu durumu size özel mesajla da belirttim.
Sonuç olarak benim yaptığım paylaşım bir gazete köşe yazısıdır ve gazeteler de yorum yapabilme imkanına sahipsiniz. Aklınıza takılan mevzuları yazara mail atarak ya da yorum yaparak sorabilirsiniz.
Sözünüzde vurguladığınız üzere "bilinir", ticaret hayatında kimse kimseye uzak kalmak istemez. Bugün Koç ailesine bakın. Babaları Rahmi Koç Beşiktaş'lıdır. İnan Kıraç, GS 'lidir. Ali Koç ve Mustafa Koç Fenerbahçe'lidir. Hiçbiri takımlardan ve topluma hitap edecekleri kurumlardan uzak kalmamıştır. O yüzden ticaret ile bazı durumları bir tutamazsınız.