yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki madem sizin söylediğiniz gibi Ülker Grubu, Pensilvanya'nın güdümü ile hareket ediyorsa yaklaşık 20 yıldır futbolda ve basketbolda bir çok kulübe ve özellikle de Fenerbahçe'ye neden sponsor oluyorlar?

Bu durumda yazının içerisindeki diğer değindiği başlıkları doğru bulduğunuzu kabul ediyorum. Yapmış olduğunuz yorumlar neticesinde
Ülker grubu cemaate yakınlığı ile bilinir ve sizin söylediğiniz nedenlerden dolayı sponsorluk yapılır.Sizinle aramızda geçen diyolog diğer başlıklar üzerinde değil.Bu demogojinizi bir yana bırakarak soruyorum ;

Ancak eğer Ateş Bakan'ın söylediği gibi bir pensilvanya eli varsa neden sponsorluk iptal edilmiyor veya tarafsız Ateş Bakan neden bu konuda bir eleştiri yazmıyor sizce ?

Düzenleme : Mesajım siyasi ve dini içerikli değildir.Sadece yazıda geçen bir konu üzerinde Yazarın neden kendi yöneticilerini aynı konuda tarafsızce eleştirmediği üzerinedir.Moderatör arkadaş lütfen mesajımı dini siyasi olarak değil yazara yapılmış bir eleştiri olarak görmesini rica ediyorum.