yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence bilgilerinizi biraz tazeleyin. Öncelikle Rahmetli Sabri Ülker ve oğlu Murat Ülker'in Fenerbahçeliliğinden ziyade (ki bu şike süreci başlamadan önce Ülker Grubu Fenerbahçe'nin sponsoru idi) spora yaptıkları yatırımlar sadece Fenerbahçe ile kalmamıştır.

GS'ye, Trabzonspor'a, Bursaspor'a, Milli Takıma, Basketbol'a ve şimdi de FİFA U20 'nin ana sponsoru olarak yatırım yapmaktadırlar. Bu yatırımları yapmalarının sebebi de kurumsallaşmalarının bir göstergesidir. Dünya çapında kurumsallaşmış firmaların bu şekilde spor yatırımları ve sosyal yatırımları vardır. O yüzden yetersiz bilgi ile yapmış olduğunuz bu yorum sadece sizin yanlılığınızı gösterir.

Firmalar keyfinden bu şekilde sponsor olmuyorlar. Bu sayede de devletten vergi iadesi alıyorlar. Ve paraları yine ceplerinde kalıyor. Ama halkın gözünde sevilen bir marka haline geliyorlar, bilmem anladın mı?[COLOR="Silver"]
Ben size firmaların neden sponsor olduklarını sormadım.
Ben somut bir pensilvanya eli görülmemesine rağmen ısrarla bu elin varlığını göstermeye çalışarak Fenerbahçeyi kurtarma çabasında olanların kendi kuluplerinin sponsorluk anlaşmalarına bakmaları gerektiğini söyledim.