Pensilvanyanın eli başlığından sonra keşke Ateş Bakan Fenerbahçeli yöneticelere neden Cemaate tatlı desteğini hiç esirgemeyen "ülker'in " basket takımına sponsor olduğunu sorsa idi böylece kendi salonu olan Ülker Sports Arena hakkında da bilgi sahibi olur ve tarafsız bir yazı okurduk.
Bence bilgilerinizi biraz tazeleyin. Öncelikle Rahmetli Sabri Ülker ve oğlu Murat Ülker'in Fenerbahçeliliğinden ziyade (ki bu şike süreci başlamadan önce Ülker Grubu Fenerbahçe'nin sponsoru idi) spora yaptıkları yatırımlar sadece Fenerbahçe ile kalmamıştır.
GS'ye, Trabzonspor'a, Bursaspor'a, Milli Takıma, Basketbol'a ve şimdi de FİFA U20 'nin ana sponsoru olarak yatırım yapmaktadırlar. Bu yatırımları yapmalarının sebebi de kurumsallaşmalarının bir göstergesidir. Dünya çapında kurumsallaşmış firmaların bu şekilde spor yatırımları ve sosyal yatırımları vardır. O yüzden yetersiz bilgi ile yapmış olduğunuz bu yorum sadece sizin yanlılığınızı gösterir.
Firmalar keyfinden bu şekilde sponsor olmuyorlar. Bu sayede de devletten vergi iadesi alıyorlar. Ve paraları yine ceplerinde kalıyor. Ama halkın gözünde sevilen bir marka haline geliyorlar, bilmem anladın mı?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:17:15 -->-> Daha önceki mesaj 19:15:23 --
report edildi. gereği yapılır merak etmeyin siz.
biri - vermiş bunu yazmış. bak müdür

ben galatasaray takımını tutuyorum ayrıca modların bana hiçbir ayrıcalığı yoktur. report ederim bakarlar uygunsa zaten siliner sen mesajına güveniyosan zaten sorun yok.
Rapor ediyorsan edebilirsin, gelip de burada ekstra yorumlarla başlığı kirletme.