Özgünlüğün ön plana çıktığı günümüz internet sektöründe, özgün ve seo uyumlu makale ihtiyaçlarınız için bana ulaşabilirsiniz.
Kendimden bahsetmem gerekirse konu başlığı az çok bilgi verir sizlere
> 3 yıldan fazladır makale sektöründe kendimce iş yapmaktayım. > Hazırladığım makalelerden memnun kalmazsanız paranızı geri iade edebilirim. > Kul hatasız olmaz demişler; bu yüzden ekstra bir durum dahilinde eğer teslimat süresinde bir gecikme yaşanacak ise bunu önceden bildiririm. > Hazırladığım makalelerde kesinlikle kopya içerik bulundurmam.
Ücret olarak- 100 Kelime 1

- 150 kelime 1.5

- 200 kelime 2

- 250 kelime 2.5

- 300 kelime 3

ve katları şeklinde devam eden bir ücretlendirme.
Ödeme Kanalları- Ziraat Bankası
- Paypal (+3 tl)
- Misli (Şu sıralar kabul etmiyorum)
- Finansbak (Enpara) - YENİ
Özel mesaj yoluyla ulaşmak isterseniz Skype: alihanca e-mail: alihankosmaz@gmail.com
Referanslar
Hangimiz KPSS mağduru değiliz ki meslektaşım ?
Alihan kardeşim ile bir sitem için aylık editörlük hizmeti için anlaştık. İşinde titiz ve oldukça birikimli.
İlgili konum ile örnek yazı yazarak sürekli çalışmaya başlanmıştır.
İşine sadık ve zamanında teslimatı yapan nadir kişilerden birisidir. Öneririm.
makaleleri tam vaktinde aldım, kendisine teşekkür ederim.
Meslektaşım ile kısa süre önce çalışmaya başladık ve şuan çok memnunun. Sürekli olarak çalışmayı düşünüyorum.
Makaleleri tam zamaninda ve istedigim sekilde aldim. Kendisine tekrar tesekkür eder tekrar calisacagimizdan süphesinin olmamasini isterim.
Gebelik ile ilgili 10 adet yazı sipariş etmiştim. İstediğim zamanda teslim aldım. Hamilelik gibi bir konuda çok detaylı bir araştırma yapmış ve kaliteli içerik oluşturmuş. Arkadaşa teşekkür ediyorum, sağ olsun.
Alihan ile 1 aydır çalışmaktayız.Kendisi ile uzun süreli çalışmayı planlıyorum.
Kesinlikle tavsiye edilir.
makale alinmistir, tesekkürler