Yarışma sonuçlanmıştır.

1. olan arkadaşımız aşağıdaki tasarımı ile Wod olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum.

Marka/Şirket ismi : Elektronik Ürünler
Biz kimiz, ne iş yapıyoruz? : Elektronik ithal ürün tanıtımları ( kesinlikle ürün satışı yoktur. Bunu dikkate alırsanız sevinirim. )
Müşterileri/Ziyaretçileriniz kim, kim olmasını istiyoruz? : Elektronik sistemler ile ilgilinen kişiler ve ürün araştıranlar.
Rakiplerimiz kimler? : Rakip tanımıyoruz !
Markamızın en güçlü, en öne çıkan yönleri: Ürünler hakkında geniş bilgiler sunması, ücretsiz pdf dosya tedariği sağlaması, ürünlerin resimli bir şekilde incelenmesi, ücretsiz teknik destek verimesi
Tercih ettiğimiz Renkler; Multi color yapılacaktır. Siz hangi renk ile çalışmak istiyor iseniz yapabilirsiniz, ancak daha sonra renk değişiminin olacağını göz önünde bulundurarak çalışırsanız sevinirim.
Yarışma süreci : 5 Gün
Yarışam bitiş tarihi : 25.07.2013 23:59
Yarışma için belirlediğiniz tutar : 500 TL

İstediğim şablon; burada

Bu sadece yerleşim şablonudur. Sitede bunlar yer alacaktır. Daha iyi bir yerleşim yapabilirsiniz, onları da değerlendiririm. Boyutlar tamamen rastgele çizilmiştir bu şablonu sadece yerleşim olarak ele alırsanız sevinirim.

BEKLEDİĞİMİZ DÜZEYDE BİR TASARIM GELMEDİĞİ İÇİN YARIŞMA 2 GÜN DAHA UZATILMIŞTIR. 27.07.2013 TARİHİNDE TEKRAR UZATILMAYARAK VE KATILANLAR ARASINDAN SEÇİM YAPILACAKTIR.

* Kafamda oluşturduğum şablon yukarıdaki linktedir.
* Yarışmaya minumum 10 tasarım katılması gerekmektedir. Eğer 10 kişi katılmaz ise yarışma uzatılacak veya iptal edilecektir.
* Yarışmayı kazanan arkadaştan gerekli revizeler var ise istenecek ve tasarım elimize ulaştığında ödemeyi gerçekleştireceğiz.
* Yarışmayı kazanan arkadaştan ekstra ücret ile 2 adet alt sayfa daha isteyeceğiz.
* Tasarım .psd olarak teslim alınacaktır.
* Katılacak olan arkadaşlar katılacaklarını belirtir ise sevinirim.

GÜNCELLEME

Bazı arkadaşlar detaylı bilgi istediği için belirteyim.

Site için bir şablon vermiş bulunuyorum ve birkaç temel özelliği de sundum yukarıda.

Kilit noktalar;

- Ziyaretçilere sunduğumuz pdf dosyaları,
- Ziyaretçilerimize verdiğimiz ücretsiz destek,
- Multicolor olacak,
- ÜRÜN SATIŞI OLMAYACAK,
- Modern bir tasarım olacak,